جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 349900
    تاریخ انتشار: 24/مرداد/1402 - 16:02

    هدف داعش از حمله به اماکن دینی چیست؟

    شبکه المیادین در گزارشی نوشت: حمله خونین گروهک تروریستی داعش به حرم شاهچراغ ما را به راهبرد این گروهک در حمله به اماکن دینی و مشوق‌های فکری و روانی و نیازهای سیاسی با توجه به ازسرگیری فعالیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی این گروهک بازمی‌گرداند.

     هدف داعش از حمله به اماکن دینی چیست؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا،

    شبکه المیادین در گزارشی به اهداف پشت پرده تروریست‌های داعشی در حمله به اماکن مقدس پرداخت.

    شبکه المیادین در گزارشی نوشت: حمله خونین گروهک تروریستی داعش به حرم شاهچراغ ما را به راهبرد این گروهک در حمله به اماکن دینی و مشوق‌های فکری و روانی و نیازهای سیاسی با توجه به ازسرگیری فعالیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی این گروهک بازمی‌گرداند.

    در این گزارش آمده است که هدف از این اقدامات تروریستی «ایجاد هرج‌ومرج برای پیاده کردن طرح های آمریکایی» است.

    در ادامه این گزارش با اشاره به حملات گروهک تروریستی داعش به اماکن مقدس دینی چه شیعه و چه اهل سنت در کشورهای مختلف اسلامی و حتی انجام عملیات در مسجدالحرام در مکه مکرمه آمده که این گروهک به کلیساهای مسیحی نیز حملات زیادی داشته و این امر نشان دهنده عقیده و سیاست و چه بسا عامل روانی این گروهک در هدف قرار دادن اماکن دینی است.

    المیادین می‌نویسد پیش از داعش، جنبش صهیونیستی، «رژیم اسرائیل» را بر پایه باورهای دینی و یهودی در خاک فلسطین برپا کرد و شروع به حمله کردن به مساجد فلسطینی کرد زیرا ماهیت درگیری‌ها دینی بود اگرچه طمع‌های سیاسی پشت آن وجود داشت؛ این رژیم شروع به کوچاندن مسلمانان و مسیحیان فلسطین کرد تا عنصر یهودی را جایگزین آن‌ها کند و در قلب امت اسلامی رژیمی در راستای پیاده کردن طرح های غربی علیه جهان شرقی و به‌ویژه اسلامی ایجاد کند

    هدف قرار دادن اماکن دینی واسلامی از سوی صهیونیست‌ها به‌ویژه هدف قرار دادن مسجدالاقصی امری طبیعی است زیرا کانون درگیری‌ها میان دو تمدن است اما مساله عجیب این است که داعشی‌ها که مدعی اسلام هستند همواره اماکن مقدس اسلامی را هدف قرار می دهند.

    در ادامه این گزارش آمده است که دوبار حمله به شاهچراغ طی دو سال گذشته و حملات متعدد به مساجد افغانستان و اماکن مقدس در این کشور طی سه سال گذشته نشان دهنده حقیقت هجمه‌های سیاسی علیه دشمنان آمریکا در ایران و افغانستان است.

    اغلب ناظران و کارشناسان در خصوص اینکه اقدامات وحشیانه داعش در راستای توطئه‌های آمریکا در منطقه است و همچنین در راستای ایجاد فتنه و تفرقه میان شیعیان و اهل سنت است تا اختلافات داخلی میان امت اسلامی ایجاد کنند، توافق نظر دارند.

    شبکه لبنانی در پایان نوشت: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها برنامه‌ریزی کرده بودند که فتنه داعش تا ۲۰ سال یعنی تا سال ۲۰۳۵ میلادی ادامه داشته باشد اما تلاش‌های شهید قاسم سلیمانی این طرح‌ها و برنامه‌ها را با شکست مواجه کرد و این گروهک طی سه سال نابود شد. اگرچه آمریکایی‌ها توانسته‌اند که هسته‌های خاموش آن را در صحرای سوریه و عراق حفظ کنند و برخی از آن‌ها را به افغانستان نیز انتقال داده‌اند تا بتوانند در زمان مناسب بار دیگر آن‌ها را فعال کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما