پنجشنبه 01 مرداد 1405 - Thu 23 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 349549
    تاریخ انتشار: 21/مرداد/1402 - 17:15

    گاف توییتری دفتر سوناک

    ظاهرا دفتر نخست وزیر انگلیس همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ به منظور خروج لندن از اتحادیه اروپا را فراموش کرده یا شاید هم تمایل به فراموشی آن و پاک کردن صورت مساله دارد!

    گاف توییتری دفتر سوناک

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    حساب کاربری رسمی پلاک شماره ۱۰ خیابان داونینگ در شبکه اجتماعی «ایکس/توییتر سابق»، در پستی با قیل‌وقال درباره سرمایه‌گذاری لندن در حوزه هوش مصنوعی، مدعی شد که انگلیس دوبرابر بیشتر از هر کشور «دیگری» در اتحادیه اروپا، شرکت‌های هوش مصنوعی را در خود جای داده است! توییتی که به نظر می‌رسد حاکی از آن است که دفتر ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس «برگزیت» را فراموش کرده است!

    البته این پست اندکی بعد پاک و دوباره با این مضمون منتشر شد: انگلیس دوبرابر بیشتر از هر کشوری در اتحادیه اروپا شرکت‌های هوش مصنوعی دارد.

    نکته طنز ماجرا این است که سوناک در سال ۲۰۱۶ شخصا حامی همه‌پرسی بود و در آن برهه گفت که «به نظر او، این فرصتی تکرار نشدنی برای کشور ماست تا سرنوشت‌مان را به دست خودمان رقم بزنیم.»

    سوناک اوایل سال جاری، در راستای تسهیل جریان کالاهای انگلیسی به ایرلند شمالی، توافقی را با اتحادیه اروپا به امضا رساند؛ توافقی که بوریس جانسون، نخست وزیر اسبق انگلیس به‎ این دلیل که این توافق می‌توانست تسلط اتحادیه اروپا بر تجارت انگلیس را تا حدی برگرداند، آن را لغو کرد.

    گاف حساب کاربری دفتر سوناک، بازار تمسخر و شوخی‌ و کنایه‌ها حول محور تئوری توطئه را در فضای مجازی داغ کرد. جیل بِلچ، استاد دانشگاه و همچنین پیتر تامسون، تاجر انگلیسی مدعی شدند که این گاف نشأت گرفته از یک «خیال واهی» بوده است.

    با این حال، اگر سوناک از حمایت کردن از برگزیت پشیمان شده است، باید گفت که وی در این پشیمانی تنها نیست؛ در واقع براساس نظرسنجی ماه گذشته «یوگاو»، ۵۷ درصد از انگلیسی ها معتقدند که ترک اتحادیه اروپا اقدامی اشتباه بوده است. اکثریت نه چندان محسوسی هم (۵۱درصد) خواستار پیوستن دوباره به این بلوک شده‌اند. از هر پنج پاسخ‌دهنده در این نظرسنجی که مدعی شدند در سال ۲۰۱۶ به برگزیت رای دادند، یک نفر گفته است که اگر دوباره رای گیری شود، به ماندن در اتحادیه اروپا رای خواهد داد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما