یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • فرمانده عملیات سپاه ایلام چگونه شهید شد؟+ فیلم

  • وقتی سینما قربانی بیانیه سیاسی می‌شود

  • قیمت نفت امروز شنبه ۳۱ مرداد

  • برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال

  • همچنان درپی نشانی از جگرگوشه‌هایشان!

  • رضا پهلوی در نقش «داعش» برای ایران! / فیلم

  • هوای تهران ناسالم شد

  • جشن بزرگ «بیعت» از امشب در میدان انقلاب

  • اسباب‌بازی عجیب رضا پهلوی در ۸ سالگی + عکس

  • ورود سریال‌های اینستاگرامی به شبکه نمایش خانگی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 349166
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1402 - 15:32

    علت کمبود بلیت قطار چیست؟

    معاون وزیر راه گفت: وقتی که نرخ بلیت در قیاس با سایر مدل ها ارزان تر است طبیعی است انتخاب اول مردم حوزه ریلی است.

    علت کمبود بلیت قطار چیست؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران؛میعاد صالحی در خصوص کمبود بلیت قطار و کمبود ناوگان مسافری گفت: افزایش قیمت بلیت قطار نسبت به سایر مدل ها اندک است، همه واگن های مسافری برون شهری به بخش خصوصی واگذار شده که قطعا با این نرخ ها زیان می بینند، از این رو باید نرخ بلیت اصلاح شود یا سازمان برنامه رقمی اختصاص دهد.

    او می گوید: در حال حاضر قیمت بلیت افزایش نیافته است و راه آهن و شرکت ها در زیان هستند، وقتی که نرخ بلیت در قیاس با سایر مدل ها ارزان تر است طبیعی است انتخاب اول مردم حوزه ریلی است. قیمت بلیت قطار اتوبوسی ما ۲۲۰ هزار تومان است، اما قیمت اتوبوس تهران-مشهد ۴۰۰ هزار تومان، بلیت قطار ۶ تخته ما زیر ۴۰۰ هزار تومان و ۴ تخته حدود ۴۰۰ هزار تومان است. درحالیکه تهران-مشهد را ۱۱ ساعته طی می کند بنابراین به خاطر قیمت و ایمنی تقاضای ما بالا رفته است. از سوی دیگر در ۱۰ سال گذشته نوسازی ناوگان مسافری خیلی کم انجام‌شده است،دولت قبل هم اگر سرمایه گذاری کرده است به سمت توسعه قطار ۵ ستاره رفته بود که تمکن مالی مردم قطارهای عادی است.

    او گفت: برنامه داریم قطارهایی که عامه مردم بیشتر استفاده می کنند توسعه یابد. برای کمک به تولیدکنندگان ما ماده ۱۲ را امضا کردیم و به قراردادهای قبلی هم عطف به ماسبق کردیم.تلاش می کنیم ناوگان مسافری نوسازی شود و تعمیرات لازم هم انجام‌ شود.سال ها واگن های در سیر بازسازی نشده بود.

    او افزود: ایجاد شرکت قطارهای حومه ای بلاتکلیف است و سازمان برنامه کم کاری می کند.امیدواریم این متمم بودجه اختصاص یابد تا شرکت قطارهای حومه ای هم ساماندهی شود

    صالحی گفت: بهره وری از واگن های مسافری استفاده از لوکوموتیو افزایش داده ایم.

    او درباره گلایه شرکت رجا از قیمت تکلیفی بلیت قطارهای حومه ای گفت: در گذشته قرار بود شرکت راه آهن در فرآیند درست خصوصی سازی قرار گیرد، اما به جای خصوصی سازی، خصولتی سازی رخ داد.این موضوع قطار حومه ای هم از پیامدهای خصوصی سازی نادرست در حوزه حمل و نقل است.

    این مقام مسئول گفت: سال های ۸۸ و ۸۹ فشار به راه آهن برای خصوصی سازی زیاد شد که در نهایت ۲۷ اسفند ۸۸ واگذار شد، تامین اجتماعی مدت ها می‌گفت رجا را نمی خواهد چون سود ده نبود.من به وزرای قبلی و فعلی وزارت تعاون نامه زدم که اگر رجا را می خواهند باید به آن اعتبار اختصاص دهند.

    مدیرعامل راه آهن گفت: در واگذاری تراورس هم ۷۰۰۰ نفر انسان به خاک سیاه نشستند.

    اودرباره وضعیت قطارهای حومه ای گفت: ریل باس ها تولید داخل با شراکت کره است، خودکشش است و ۴ واگن دارد، ترنست هم داریم که با همکاری زیمنس آلمان ساخته شد.اینها در اختیار رجا است.اما ترنست ها با چالش مواجه است.طی تفاهم قبلی رجا در قطارهای حومه ای مسافران را در مسیر کوتاه جا به جا می کند.ما در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ عدد ۱۷۰ میلیارد تومان بابت قطارهای حومه ای به رجا دادیم.پارسال راه آهن در حوزه مسافری ۲۰۰۰ میلیارد تومان زیان دیده است و سازمان برنامه باید پرداخت کند.

    صالحی گفت: رجا بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان به شرکت راه آهن بدهکار است. رجا ۷ سال است پول لوکوموتیو و حق دسترسی به شبکه ریلی را به راه آهن پرداخت نکرده است.

    او گفت: ما انتظار افزایش ۵۰۰درصدی بودجه از سازمان برنامه و بودجه داریم، ولی با پیگیری ها در طرح‌ خط آهن، ما ۱۱۰ درصد تخصیص بودجه و در بخش ناوگان ۲۳۰ درصد تخصیص بودجه گرفته ایم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما