یکشنبه 07 تير 1405 - Sun 28 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 349036
تاریخ انتشار: 16/مرداد/1402 - 14:09

احضار قضایی چند مسئول بخاطر قطع یک درخت

رییس حوزه قضایی بخش ساردوییه شهرستان جیرفت از احضار تعدادی از مسئولان محلی به دستگاه قضایی در رابطه با قطع درخت کهنسال در منطقه گردشگری دلفارد شهرستان جیرفت خبر داد.

احضار قضایی چند مسئول بخاطر قطع یک درخت

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازایرنا، احمدرضا عظیم نسب در این باره گفته است: پس از کسب گزارشی مبنی بر قطع یک درخت کهنسال با قدمت بیش از ۲۰۰ سال در منطقه گردشگری دلفارد جیرفت، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و تحقیقات تکمیلی در حال انجام است، افزود: دستگاه قضایی بدون اغماض با عاملین تخریب منابع طبیعی و محیط زیست خصوصا موضوع این پرونده برخورد خواهد کرد.

این مقام قضایی با اشاره به بحث ضابطه مند بودن قطع حتی یک درخت، تصریح کرد: حق محیط زیست سالم از جمله حقوق بشری و اهمیت آن قابل استنباط است. 

 

*سبب مسرّت است که از زمان ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر دستگاه قضایی؛ خبرهای مسرت بخشی از کارآمدی و عبور از فضای نمایشی می شنویم.

مبرهن است که چنین اخباری همچنین سبب ایجاد امید در جامعه و شعله ور شدن بیشتر عقلانیت خواهد شد و ایضا شاقولی به دست مردم خواهد داد تا بهتر بتوانند مسئولان خدمتگزار را از مسئولان ناکارآمد تشخیص دهند.

توجه به محیط زیست از آموزه های دین مبین اسلام و از تأکیدات صریح مقام معظم رهبری است.

 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما