پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 348766
    تاریخ انتشار: 14/مرداد/1402 - 15:08

    نشست اضطراری ۱۰۰ مقام ارشد سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی

    یدیعوت آحارانوت، با انتشار گزارشی از نشست اضطراری صد نفر از مقامات مسئول ارشد سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی سناریوهای فروپاشی این رژیم خبر داد.

    نشست اضطراری ۱۰۰ مقام ارشد سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس؛یک روزنامه صهیونیستی نوشت که نزدیک به صد نفر از مقامات مسئول ارشد سابق در سیستم نظامی و جنگی رژیم صهیونیستی با برگزاری یک کنفرانس اضطراری به بررسی نحوه تعامل با سناریوهای فروپاشی این رژیم پرداختند.

    وبگاه شبکه الجزیره با انتشار این خبر به نقل از یدیعوت آحارانوت نوشت: شرکت‌کنندگان در این کنفرانس، درخصوص روش‌های کار برای حفاظت از دادگاه عالی، ارتش و پلیس در موارد فروپاشی رژیم صهیونیستی بحث کردند.

    این در حالی است که تظاهرات‌ها علیه تغییرات قضایی مد نظر نتانیاهو که به موجب آن، اختیارات دیوان عالی قضایی برای نظارت بر تصمیمات دولت را کاهش می‌دهد، از ۳۰ هفته پیش تاکنون، همچنان ادامه دارد.

    در همین راستا، دادگاه عالی رژیم صهیونیستی، پنجشنبه پیش، به پنج ساعت رایزنی بدون تصمیم‌گیری در دادخواست‌های ارائه شده در خصوص لغو قانون عدم امکان برکناری نخست وزیر که یکی از بندهای «اصلاحات قضایی» جنجالی نتانیاهو است، پایان داد.

    مخالفان تغییرات قضایی در رژیم صهیونیستی می‌گویند که تصویب «اصلاحات قضایی» نتانیاهو به منزله «کودتای قضایی» و حمایت از نتانیاهو است که در چند پرونده متهم است.

    اعتراضات جامعه صهیونیستی به تغییرات قضایی به ارتش و افسران ذخیره این رژیم نیز رسیده و تاکنون هزاران نظامی ارتش صهیونیست، خدمت خود در نظام را به حالت تعلیق درآورده‌اند. علاوه بر آن، اخیرا، بیش از ۶۰ افسر شعبه اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در اعتراض به طرح اصلاحات قضایی دولت نتانیاهو اعلام کردند که حاضر به ادامه خدمت نیستند.

    در همین راستا نیز، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، چندی پیش با برگزاری یک نشست اضطراری با کمیسیون روابط خارجه و امنیت کنست به بررسی پیامدهای تعلیق خدمت نظامیان در اعتراض به تغییرات قضایی پرداخت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما