یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 348668
    تاریخ انتشار: 13/مرداد/1402 - 11:34
    امیرعبداللهیان:

    محدودیتی برای گسترش روابط با پاکستان نداریم

    وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس مجلس سنای پاکستان گفت: هیچ محدودیتی برای گسترش همه جانبه روابط با پاکستان نداریم.

    محدودیتی برای گسترش روابط با پاکستان نداریم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در ادامه سفر رسمی به پاکستان، عصر روز پنجشنبه ۱۲ مرداد ماه با  «محمدصادق سنجرانی» رئیس مجلس سنای این کشور دیدار کرد.

    در این ملاقات که هیأت عالیرتبه ایرانی و اعضای برجسته مجلس ملی پاکستان نیز حضور داشتند، وزیر امور خارجه با اشاره به اهمیت جایگاه دیپلماسی پارلمانی به عنوان بخش مهمی از دیپلماسی کشورها، نقش مجالس قانونگذاری در جمهوری اسلامی ایران و پاکستان را بسیار مهم و موثر توصیف کرد.

    وزیر امور خارجه تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گونه محدودیتی برای گسترش همه جانبه روابط با کشور دوست، برادر و همسایه، پاکستان، ندارد و برای توسعه مناسبات با پاکستان اهمیت ویژه‌ای قائل است.

    وزیر امور خارجه پروژه خط لوله انتقال گاز از ایران به پاکستان را یکی از موضوعات مهم همکاری‌های دو کشور عنوان کرد.

    وی ضمن اشاره به اهمیت توسعه تجارت مرزی بین دو کشور اظهار داشت: بایستی برای گسترش و تکمیل پایانه‌ها و بازارچه‌های مرزی، بر اساس یک جدول زمانبندی، توافقات و پروژه‌ها را اجرایی کنیم. در این راستا برنامه‌هایی نیز برای ایجاد مناطق آزاد تجاری و اقتصادی در مناطق مرزی خود با پاکستان داریم.

    در این ملاقات رئیس مجلس سنای پاکستان روابط دو کشور در سطوح دولتی و مردمی را «خوب» ارزیابی کرد و افزود: پارلمان‌های دو کشور نیز در مجامع بین‌المللی بسیار هماهنگ عمل کرده و مواضع مشترکی اتخاذ می‌کنند که موجب تقویت دیدگاه‌های دو پارلمان در این مجامع است. از این جهت مجلس سنای پاکستان قدردان مساعدت‌های پارلمان ایران است.

    وی ایران را کشوری مقتدر و برخوردار از منابع غنی انسانی و طبیعی خواند و افزود: پاکستان خواستار اقتدار هر چه بیشتر جمهوری اسلامی ایران است.

    سنجرانی از گشایش اخیر در روابط بین ایران و عربستان ابراز خرسندی کرده و از سوی پارلمان و ملت پاکستان به دو کشور تبریک گفت.

    وی دعوت از محمدباقر قالیباف برای سفر به پاکستان را تجدید و ابراز امیدواری کرد رئیس مجلس شورای اسلامی بتواند در آینده نزدیک از پاکستان دیدار کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما