جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 348574
    تاریخ انتشار: 11/مرداد/1402 - 23:15

    همه معاملات تا پایان برنامه هفتم الکترونیک می‌شود

    سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: با تصویب کمیسیون تلفیق، تا پایان برنامه هفتم صددرصد معاملات و خدمات به صورت الکترونیک صورت می‌گیرد.

    همه معاملات تا پایان برنامه هفتم الکترونیک می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا ،

    محسن زنگنه در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، به مصوبات کمیسیون در فصل اقتصاد رقومی و دیجیتال اشاره و اظهار کرد: دولت در لایحه برنامه به دنبال افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از میزان تولید ناخالص داخلی است و اینکه سهم اقتصاد دیجیتال تا پایان برنامه ۱۵ درصد افزایش پیدا کند که برای رسیدن به این اهداف باید زیرساخت‌های نرم افزاری و اصلاح قوانین مورد توجه قرار گیرد.

    وی ادامه داد: بر این اساس کمیسیون در حوزه زیرساخت‌های سخت‌افزاری تصویب کرد که اتصال ۲۰ میلیون نقطه اماکن اداری ، تجاری و مسکونی به فیبر نوری با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری غیردولتی تا پایان برنامه هفتم توسعه انجام شود؛ همچنین اتصال صد درصدی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاع رسانی اجرایی گردد.

    زنگنه افزود: شورای عالی فضای مجازی به عنوان نقطه کانونی سیاست‌گذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در موضوعات فضای مجازی بوده و همه دستگاه‌ها مکلف به عملیاتی کردن مصوبات این شورا هستند.

    وی با اشاره به مصوبات کمیسیون درباره تشکیل ارتباطات بین‌الملل و تدوین برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی، تهیه سند اقتصاد دیجیتال، تامین زیرساخت‌های لازم با استفاده از سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و غیردولتی همچون زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی و ذخیره‌سازی و پردازش سریع گفت: وزارت ارتباطات موظف به تهیه سند سیاست‌ها و الزامات حفاظت و حمایت از داده‌های شخصی شد که این موضوع برای تصویب به مجلس ارسال می شود.

    سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اضافه کرد: با تصویب کمیسیون، حداقل ۵۰۰ هزار نفر نیروی انسانی ماهر و متخصص برای توسعه اقتصاد دیجیتال به کار گرفته می شود. همچنین پیش بینی هایی برای ایجاد رشته‌های جدید و بازنگری در سرفصل‌ و تسهیل در پذیرش شرکت‌های فعال در حوزه بازار اوراق بهادار و ایجاد بورس تخصصی برای شرکت‌های حوزه دیجیتال شد.

    وی با اشاره به مصوبات کمیسیون برای تأمین و ساخت حداقل ۳۰ ماهواره تحقیقاتی و عملیاتی و رشد سالیانه ۸ درصد اقتصاد فضایی کشور، گفت: با تصویب کمیسیون تا پایان برنامه هفتم باید صددرصد معاملات و خدمات به صورت الکترونیک انجام شود. حداقل ۵۰ درصد جامعه تحت پوشش جهت دریافت خدمات دولت از حضور در ادارات و دستگاه‌ها فارغ می‌شوند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما