سه شنبه 30 تير 1405 - Tue 21 Jul 2026
  • تعدادی سرباز آمریکایی در اردن به هلاکت رسیدند

  • منبع نظامی: تنگه هرمز همچنان مسدود است

  • یمن محاصره دریایی را بر عربستان اعمال کرد

  • بی محلی ستاره فوتبال اسپانیا به ترامپ!/ فیلم

  • خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی حماس شد

  • چرا واشنگتن قادر به پیروزی نیست؟ /آمریکا و سه جنگ بی‌نتیجه

  • آمریکا از تروریست‌های سابق، جنتلمن می سازد! /پرده از قمار جدید آمریکا علیه حزب‌الله لبنان

  • درد و بلاشون تو سر علی کریمی و اشکان خطیبی

  • تماشاگر پشت شیشه؟

  • کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۶ در چین / عکس

  • جنگ تا دست‌یابی به بازدارندگی کامل ادامه دارد

  • متن و حاشیه فینال جام جهانی / عکس

  • حمله سایبری به شاپرک رخ نداده است

  • کاپ جام جهانی در دستان لامین یمال و برادرش / فیلم

  • استوری در فضای مجازی؛ دستگیری در میدان آرژانتین+ فیلم

  • کوچ شاه ماهی پرسپولیسی به تراکتور تبریز +عکس

  • اشک های اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین / فیلم

  • شور فرمانروای سرزمینم یا رقیه / طاهری

  • بورس با رشد ۵۸ هزار واحدی

  • پشت‌پردۀ روایت «ضدجنگ»؛ بازسازی یک دوقطبی انتخاباتی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 348063
    تاریخ انتشار: 04/مرداد/1402 - 22:32
    تماس تلفنی وزیر امور خارجه دانمارک با امیرعبداللهیان

    دولت دانمارک هرگونه اهانت به مقدسات دینی و سوء استفاده از آزادی بیان را محکوم می‌کند

    در پی تکرار اهانت به مقدسات اسلامی در دانمارک،"لارس لوکه راسموسن" وزیر امور خارجه این کشور امروز با همتای ایرانی خود تلفنی گفت و گو کرد.

    دولت دانمارک هرگونه اهانت به مقدسات دینی و سوء استفاده از آزادی بیان را محکوم می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا ،

    وزیر امور خارجه دانمارک در این تماس با اظهار تأسف از اهانت صورت گرفته نسبت به ساحت مقدس قرآن کریم گفت: دانمارک هرگونه اقدام برای توهین به قرآن کریم را شدیداً محکوم می کند.

    راسموسن تصریح کرد: اگرچه رکن اصلی قانون اساسی دانمارک، آزادی بیان، مذهب و راهپیمایی های مسالمت آمیز است، اما برخی از آن سوء استفاده می‌کنند که ما آن را غیرقابل قبول می‌دانیم.

    وزیر خارجه دانمارک افزود: این معدود افراد را نباید نماینده مردم دانمارک دانست.

    حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه نیز در این گفت وگو، ابتکار دانمارک در تماس تلفنی و موضع دولت آن کشور را در محکومیت این اقدام قابل توجه خواند و بر ضرورت مجازات عاملان توهین به قرآن تاکید کرد.

    وی  با تقبیح و محکوم کردن جسارتهای اخیر به کتاب آسمانی قرآن کریم اظهار کرد: آزادی بیان مقوله ای نیست که در چارچوب آن ارزشهای دینی مورد هدف و تعرض قرار گیرند. بر این اساس تکرار اینگونه اقدامات سخیف و موهن که یادآور عصر جهالت است و با شدیدترین لحن ممکن محکوم می‌شود.

     امیرعبداللهیان تصریح کرد: اهانت های اخیر احساسات پاک مسلمانان و مردم سایر ادیان ابراهیمی را جریحه دار کرده و قطعنامه اخیر مجمع عمومی سازمان ملل هم در این راستا قابل توجه است.

    وی افزود: باتوجه به تکرار پدیده نفرت برانگیز جسارت به قرآن کریم و انتقال هشدارها و تذکرات لازم که از مسیر دیپلماتیک منعکس شده، از دولت دانمارک انتظار جدی می رود با مسئولیت پذیری و اقدامات موثر خود از تکرار اینگونه رفتارها جلوگیری کرده و عاملین آن را با اشد مجازات پاسخگو کند.

    طرفین در این تماس همچنین بر اهمیت حفظ و تقویت مناسبات موجود فیمابین تاکید کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما