یکشنبه 29 شهريور 1405 - Sun 20 Sep 2026
  • هتک حرمت مقدسات بهای سنگینی دارد

  • سال وقوع بحران نفتی

  • بسکتبالیست‌های ایران سلام نظامی دادند / فیلم

  • فرمانده‌ای در کسوت روحانیت

  • پست شقایق دهقان برای شهدای دانش‌آموز میناب

  • حملات هوایی اسرائیل به نبطیه الفوقا / فیلم

  • بورس عربستان از موشک‌های یمن بی‌نصیب نماند

  • پزشکیان به نیویورک می‌رود

  • ۵ وسیله برهم‌زننده آرامش

  • شوک بزرگ به بازیکنان استقلال و پرسپولیس

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز یکشنبه ۲۹ شهریور

  • کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد

  • روایت روزنامه‌نگار ایرلندی درباره رزمایش جان‌فدا

  • پیروزی بسکتبال ایران مقابل چین / عکس

  • پرسپولیس باز خبر ساز شد / بازگشت ستاره عراقی

  • نگرانی صهیونیست‌ها از شکست‌های نظامی عربستان در برابر یمن / دست رد قاهره به درخواست ریاض؛ مصر وارد جنگ یمن نمی‌شود+ عکس

  • اسرائیل منفور جهانیان است

  • آمریکا و کشورهای منطقه خطا کنند، هدف قرار می‌گیرند

  • لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • گداییِ امنیت! / امنیت را کسانی گدایی می کنند که از پس جنگ بر نمی آیند...

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347942
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1402 - 19:51
    اوکراین:

    اف- ۱۶ داشته باشیم،می‌توانیم غلات صادر کنیم

    وزیر خارجه اوکراین توافق صادرات غلات را به‌عنوان بهانه‌ای تازه برای درخواست تسلیحات نظامی جدید از غرب مطرح کرد.

     اف- ۱۶ داشته باشیم،می‌توانیم غلات  صادر کنیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    وزیر خارجه اوکراین می‌گوید اگر این کشور تسلیحات بیشتری در اختیار داشته باشد، می‌تواند به صادرات غلات خود ادامه دهد.

    «دمیترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین روز سه شنبه اعلام کرد که اگر جنگنده‌های اف -۱۶ غرب زودتر به اوکراین تحویل داده شوند، این کشور از نظر صادرات غلات خود به روسیه وابسته نخواهد بود.

    وزیر خارجه اوکراین ادعا کرد: اگر اف -۱۶ داشته باشیم، در صادرات غلات اوکراینی به بازارهای جهانی به باج‌گیری روسیه وابسته نخواهیم بود!

    کولبا افزود که در نتیجه هرچه زودتر این جنگنده‌ها را دریافت کنیم، زودتر می‌توانیم کریدور جدید غلات ایجاد کنیم؛ کریدوری محافظت‌شده و بدون هیچ مانع خواهد بود.

    وزیر خارجه اوکراین در ادامه مدعی شد که مهمترین نتیجه این امر این خواهد بود که روسیه فرصت باج خواهی از جهان را از دست خواهد داد!

    کولبا همچنین تقاضای برخی کشورهای اروپایی برای تمدید ممنوعیت واردات محصولات کشاورزی اوکراین پس از ۱۵ سپتامبر را اقدامی غیرقابل قبول توصیف کرد.

    روسیه به تازگی اعلام کرد که به دلیل تامین نشدن خواسته‌های این کشور در خصوص صادرات محصولات کشاورزی خود، از توافق صادرات غلات با اوکراین خارج می‌شود.

    ابتکار غلات بخشی جدایی ناپذیر از توافقنامه‌ای است که با روسیه منعقد شده است. تفاهم نامه روسیه و سازمان ملل که به مدت ۳ سال طراحی شده است شامل رفع انسداد صادرات مواد غذایی و کودهای شیمیایی روسیه نیز بود.

    همچنین، قرار بود براساس این توافقنامه اتصال مجدد بانک کشاورزی روسیه به سوئیفت، ازسرگیری تامین ماشین آلات کشاورزی، قطعات یدکی و خدمات، بازسازی خط لوله آمونیاک و تعدادی اقدامات دیگر نیز برای روسیه انجام شود. اما همانطور که مسکو اعلام کرده است، این بخش از توافقنامه هنوز اجرایی نشده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما