سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347719
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1402 - 19:01
    مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس خبر داد؛

    کاهش ۹۵ درصدی آتش سوزی در مراتع فارس

    شیراز- مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: امسال در فارس تنها ۵۰۰ هکتار از اراضی استان دچار آتش سوزی شده که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۵ درصد کاهش یافته است.

    کاهش ۹۵ درصدی آتش سوزی در مراتع فارس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    خلیل عبدالهی ظهر یک شنبه در نشستی خبری بیان کرد: طی سال گذشته آتش سوزی در مراتع استان فارس نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۹۵ درصد کاهش یافته که نشان دهنده اهتمام مدیران ارشد استان به عدم انتشار آتش در مراتع فارس است.

    وی اضافه کرد: طی سال ۱۴۰۰ بیش از ۶۵ درصد از آتش سوزی‌های کشور مربوط به استان فارس بود که موجب شد برنامه‌ریزی ویژه‌ای در راستای کاهش آتش سوزی در فارس انجام شود.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۹۵ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع استان دچار آتش سوزی شد که امسال به ۵۰۰ هکتار هم نرسیده است.

    عبدالهی اضافه کرد: بر همین اساس جلوگیری از حفر چاه‌های غیرمجاز و پُر کردن چاه‌های غیرمجاز فعال و همچنین نظارت بر برداشت از چاه‌های غیرمجاز به عنوان راهکارهایی برای کنترل فرونشست زمین در دستور کار قرار دارد و با جدیت نیز دنبال می‌شود.

    وی یکی از چالش‌های پیش روی استان را با توجه به خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های بی رویه از آب‌های زیرزمینی، فرونشست زمین دانست و گفت: حفر چاه‌های غیرمجاز و استفاده بی رویه از آب‌های زیرزمینی سبب شده که در برخی نقاط استان این اتفاق تشدید شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما