جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347686
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1402 - 12:30

    سفر رئیس مجلس صربستان به تهران

    رئیس مجلس صربستان با استقبال نایب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد تهران شد.

     سفر رئیس مجلس صربستان به تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازباشگاه خبرنگاران ،

    ولادیمیر اورلی رئیس مجلس صربستان با استقبال رسمی حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد تهران شد.

    قرار است در این سفر دو روزه، اورلیچ با رئیس جمهور دیدار و گفتگو کند.

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن استقبال از سفر رئیس مجلس صربستان به کشورمان گفت: ایران کشوری است که ظرفیت‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف طبیعی، تاریخی و اقتصادی دارد و از نظر ما مانعی برای ارتقاء روابط دو کشور وجود ندارد.

    وی افزود: این سفر فرصت مهمی برای تقویت روابط دوستی و توسعه مراودات اقتصادی و سیاسی است و در این سفر برنامه‌های فشرده‌ای برای هیات پارلمانی صرب پیش بینی شده که مهمترین آن‌ها دیدار با رئیس مجلس، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه است.

    ذوالنوری تصریح کرد: تامین ماشین آلات صنعتی و کشاورزی برای صربستان و تبادل تکنولوژی و سرمایه گذاری در زمینه تولید واگن قطار و تجارت نهاده‌های کشاورزی و دامی از جمله زمینه‌های همکاری دو کشور است که در این سفر می‌توان آن را دنبال کرد.

    ولادیمیر اورلیچ نیز در بدو ورود به تهران تاکید کرد: ایران و صربستان دو کشور دوست هستند و معتقدیم باید روابط این دو کشور در آینده گسترش یابد و این هدف اصلی این سفر است و امیدوارم ملاقات‌های پیش بینی شده ما را در جهت رسیدن به توافقات کمک کند، ضمن اینکه در هفته آینده وزرای مختلفی از کابینه صربستان به تهران سفر خواهند کرد تا در مسیر توسعه این روابط، گفتگو‌هایی را دنبال کنند.

    سفر رئیس مجلس صربستان به تهران

    رئیس مجلس صربستان بیان کرد: گروه دوستی پارلمانی صربستان و ایران بسیار پر تعداد و فعال است و در این دوره نسبت به گذشته بیش از پیش در حال پیگیری مناسبات است.

    وی در پایان از اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران نیز برای سفر به این کشور و حضور در صربستان دعوت کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما