شنبه 20 تير 1405 - Sat 11 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347496
    تاریخ انتشار: 29/تير/1402 - 15:57

    ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی استنا امپرو

    فرمانده نیروی دریایی سپاه، ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی استنا امپرو در سال ۹۸ را شرح داد.

     ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی استنا امپرو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبر نگاران،

    سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به توقیف نفتکش انگلیسی در ۲۸ تیر سال ۹۸ گفت: این پیروزی و موفقیت را از خداوند می‌دانیم. رزمندگان اسلام در ۴ سال پیش با عنایت الهی در ۲۸ تیرماه موجب غرور ملی و افتخارآفرین شدند. 

    فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در ۲۵ تیر ماه سال ۹۸ بیان کرد: در آن دیدار مقام معظم رهبری فرمودند انگلیس‌های خبیث، کشتی ما را به ناحق گرفتند و دزدی دریایی کرده و نیرو‌های جمهوری اسلامی پاسخ آن را خواهند داد.

    وی افزود: ۷۲ ساعت بعد از آن بیانات، یک نفتکش انگلیسی به نام «استنا امپرو» در حال ورود به تنگه هرمز بود که سه تخلف داشت، اول اینکه از مسیر خروجی تنگه هرمز در حال ورود بود، دوم اینکه AIS شناور خاموش بود و تخلف مهم دیگر اینکه به اخطار‌های ما توجه نکرد.

    فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: وقتی تعدادی از شناور‌ها را برای توقیف به سمت شناور اعزام کردیم، نفتکش تمکین نکرد. بلافاصله تکاوران نیروی دریایی سپاه وارد عملیات شدند و اقدام به توقیف و هدایت شناور به سمت آب‌های ایران نمودند. 

    سردار دریادار تنگسیری اظهار کرد: در همان زمان یک کشتی اسکورت در ۳۰ مایلی نفتکش قرار داشت. وقتی کشتی به سمت ما حرکت کرد به اسکورت اخطار دادیم اگر برنگردند ما می‌زنیم. اسکورت مجبور به تمکین شد و نفتکش متخلف را به آب‌های ایران منتقل کردیم.

    فرمانده نیروی دریایی سپاه در توضیح خباثت انگلیسی‌ها در منطقه بیان کرد: در طول تاریخ خباثت انگلیسی‌ها چه در ماجرای بحرین چه در  بحث جزایر ایرانی خلیج فارس بر همه ثابت شده است و امروز به فرمایش رهبر معظم انقلاب دوران بزن در رو تمام شده است. 

    سردار تنگسیری در پایان خطاب به آمریکایی‌ها گفت: اعلام می‌کنیم اگر شرکتی بخواهد نفت ما را از این نفتکش (سوئز راجان) خالی بکند ما آن شرکت  را مسئول می‌دانیم و ضمن اینکه آمریکا را هم مسئول می‌دانیم.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما