چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347408
    تاریخ انتشار: 28/تير/1402 - 17:06

    دستگیری ۴۳ شرور در غرب تهران

    فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان در غرب استان تهران از دستگیری ۴۳ شرور در اجرای طرح امنیت محله محور در این شهرستان خبرداد.

    دستگیری ۴۳ شرور در غرب تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    سرهنگ عسکری‌نیا با اشاره به اجرای طرح ضربتی مقابله با اراذل و اوباش در شهرستان بهارستان، گفت: طرح امنیت محله محور با هماهنگی دستگاه قضائی و رویکرد تأمین آسایش و آرامش عمومی در محله‌های جرم خیز شهرستان بهارستان به مرحله اجرا درآمد و در جریان آن افراد مزاحم و اوباشی که اقدام به ایجاد شرارت و ناامنی در محلات کرده بودند، مورد شناسایی قرار گرفتند.

    وی با بیان اینکه این طرح با مشارکت رده‌های مختلف انتظامی به اجرا در آمد، گفت: در جریان اجرای این طرح ۴۳ تن از اراذل و اوباش شناسایی و دستگیر شدند. همچنین از این افراد ۳۴ تیغه سلاح سرد کشف و ضبط شد.

    فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان با اشاره به اینکه در جریان اجرای این طرح، ۱۳ سارق و پنج خرده فروش موادمخدر نیز شناسایی و دستگیر شدند، تصریح کرد: برای متهمان دستگیر شده پرونده‌ای تشکیل شد و این افراد پس از تکمیل پرونده برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

    عسکری نیا با بیان اینکه پلیس اجازه هیچ‌گونه قدرت‌نمایی به اراذل و اوباش را نخواهد داد، خاطرنشان کرد: با مجرمان، اراذل و اوباش و افرادی که بخواهند در جامعه نظم و امنیت عمومی را مختل کنند برابر قانون و با شدت لازم برخورد خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما