شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347394
    تاریخ انتشار: 28/تير/1402 - 15:20

    بازداشت ۲ عنصر ضدامنیتی شرق کشور

    دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از بازداشت ۲ عنصر ضدامنیتی شرق کشور و انهدام چهارمین باند سازمان‌‌یافته قاچاق سلاح و مهمات ‌خبر داد.

    بازداشت ۲ عنصر ضدامنیتی شرق کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان،

    مهدی بخشی ‌اظهار داشت: پس از کسب گزارشی مبنی بر ورود یک محموله قاچاق سلاح و مهمات به پهنای جغرافیایی استان کرمان، بلافاصله رسیدگی به موضوع در دستور کار سیستم قضائی و اداره‌کل اطلاعات استان کرمان قرار گرفت.

    وی افزود: در این عملیات پس از انجام یک‌سری اقدامات پیچیده اطلاعاتی، باند مذکور مورد ضربه سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره‌کل اطلاعات استان قرار گرفت و دو نفر از عناصر ضد‌امنیتی سابقه‌دار و فعال در قاچاق و فروش سلاح در شرق کشور‌ شناسایی و دستگیر شدند.

    دادستان کرمان تصریح کرد: در این عملیات مأموران اداره اطلاعات جیرفت 24 قبضه سلاح کمری و بیش از 400 عدد فشنگ به‌همراه یک دستگاه خودرو را از اعضای این باند کشف و ضبط کردند.

    وی ادامه داد: اعضای این باند در تلاش بودند انواع مختلف سلاح را از مرزهای شرقی کشور به کرمان وارد و از این طریق به سایر استان‌ها منتقل کنند.

    دادستان کرمان با اشاره به اینکه برخورد دستگاه قضائی با قاچاقچیان سلاح و مهمات قاطع و عبرت‌آموز خواهد بود، خاطرنشان کرد: رسیدگی به پرونده  متهمان دستگیرشده سریع و خارج از نوبت خواهد بود.

    وی اضافه کرد: با تلاش و همت شبانه‌روزی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی طی سال جاری، قریب به 300 سلاح غیرمجاز و جنگی در جنوب استان کرمان کشف و ضبط شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما