جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347383
    تاریخ انتشار: 28/تير/1402 - 14:13
    سخنگوی دولت:

    تصویب لایحه اصلاحیه قانون بودجه در دولت

    سخنگوی دولت گفت: نرخ خوراک پتروشیمی‌ها پیش‌بینی شده بود و نظرات دستگاه‌های مربوطه اخذ و آیین‌نامه‌ای به تصویب رسید و دولت قصد تغییر در آن را ندارد.

    تصویب لایحه اصلاحیه قانون بودجه در دولت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ،

    علی بهادری جهرمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با تشریح مصوبات این هفته دولت اظهار داشت: با پیشنهاد وزیر صمت، سازمان زمین شناسی به عنوان متولی شناسایی و تعیین حدود ژئوپارک‌ها (زمین‌بوستان‌ها) کشور تعیین شد.

    وی افزود: با پیشنهاد معاونت زنان، آیین نامه هزینه کرد یک درصد درآمد های دستگاه های اجرایی در حوزه بانوان به تصویب هیئت وزیران رسید و دولت با تصویب آیین نامه‌ای در خصوص هوشمندسازی نحوه تخصیص اعتبارات دولت موافقت کرد.

    بهادری جهرمی از تصویب لایحه بیمه شخص ثالث و سرنشین شناورهای مسافری به پیشنهاد وزارت راه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این لایحه منجر به افزایش امنیت گردشگران دریایی شود.

    به گفته وی، اصلاح آیین نامه صدور مجوز آموزشگاه های رانندگی از دیگر مصوبات امروز هیات دولت بود.

    پیشنهاد وزارت اقتصاد درباره نرخ پتروشیمی‌ها رد شد

    بهادری جهرمی همچنین درباره بررسی نرخ خوراک پتروشیمی‌ها اظهار داشت: این نرخ طبق بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشخص شده بود و بر اساس قانون هدفمندی یارانه ها، نرخ منابع انرژی و مصارف آن مشخص است.

    وی با یادآوری اینکه مجلس هرساله منابع و مصارفی را برای این بخش پیش بینی می‌کند، افزود: مجلس سال گذشته درباره عدم افزایش قیمت گاز از دولت مطالبه داشت و امسال در بودجه ۱۴۰۲ پیش بینی تحقق درآمد کرده بود و دولت باید به سمت تحقق آن پیش برود.

    سخنگوی دولت با بیان اینکه این منابع برای یارانه‌ها استفاده قرار می‌گیرد، توضیح داد: نرخ خوراک پتروشیمی‌ها در این‌باره پیش‌بینی شده بود و نظرات دستگاه‌های مربوطه اخذ و آیین‌نامه‌ای به تصویب رسید و دولت قصد تغییر در آن ندارد.

    وی همچنین گفت: وزارت اقتصاد برای برنامه هفتم پیشنهاد کرده بود تا برای آینده نرخ خوراک پتروشیمی‌ها بر اساس یک فرمول محاسبه شود که این پیشنهاد مورد موافقت اعضای کمیسیون اقتصادی دولت قرار نگرفت و از دستور کار خارج شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما