چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • ترامپ: پرونده ایران در شکست جمهوری‌خواهان نقش داشت/ جمهوری‌خواهان در کنگره تار و مار شدند+ دعکس و فیلم

  • خروش ضدآمریکایی ایرانیان در سالروز تسخیر لانه جاسوسی/ پرچم بزرگ ایران بر دستان مردم+ عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347325
    تاریخ انتشار: 27/تير/1402 - 23:28
    افشاریان:

    داوری که ۳ بار مردود شود، دیگر نمی‌تواند قضاوت کند

    رئیس کمیته داوران گفت: داورانی که ۳ بار در تست‌ها رد شده باشند دیگر نمی‌توانند قضاوت کنند.

    داوری که ۳ بار مردود شود، دیگر نمی‌تواند قضاوت کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    خداداد افشاریان درمورد تست داوران پیش فصل، اظهار داشت: به هر صورت باید پیش از شروع فصل از داوران تست امادگی جسمانی‌گرفتیم. این همیشه یک اصل بوده و هست. از ساعت ۱۷ امروز این تست‌ها را شروع کردیم. ۱۴ نفر یعنی ۷ داور و ۷ کمک داور تست‌ها را با موفقیت پشت سر نگذاشتند که خودم از این موضوع خیلی ناراحت هستم.

    وی افزود: برخی از این دوستان را بیشتر لازم داشتیم. برخی داوران نیز مصدوم هستند. این اتفاقات کار را برای ما سخت کرده است. اشکان خورشیدی مصدوم است.

    رئیس کمیته داوران درمورد داوران مردود شده در این تست، عنوان کرد: محمد حسین زاهدی فر، سعید رحیمی مقدم ، حمید حاج ملک، روح الله شریفی، سعاد وفا پیشه، مهدی اوجاقی و علی صفایی تست‌ها را پاس نکردند.  با هیچکس هم مماشات نکردیم. بدون این عزیزان لیگ را شروع می‌کنیم و در ادامه نفرات مردودی و مصدوم باید در تست‌های لیگ دو کشور شرکت کنند و امیدواریم آنجا با عزت به مسابقات بازگردند.

    افشاریان تاکید کرد: شاید بین دوستان نفراتی باشند که ۳ بار متوالی در تست‌ها مردود شده باشند و عملا دیگر در داوری نیستند. باید آمار دربیاوریم. در مصوبه اخیر اعلام کردیم که اگر داوری سه بار رد شود، دیگر در خدمتش نیستیم. امیدواریم همه چیز ختم به خیر شود تا در خدمد دوستان در لیگ باشیم.

    وی با اشاره به استارت انفجاری عباس راکی و خط بطلان کشیدن این داور به شایعات نسبت به ناآمادگی‌اش گفت: عباس داور باهوشی است و  دیدید در شرایطی که با هیچکس مماشات نکردیم تست‌ها را با موفقیت پشت سر گذاشت. ناگفته نماند بدنش کیلوهای اضافی دارد که امیدواریم این مشکل را حل کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما