چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • حملات ایران منجر به خسارت سنگین شده است

  • تبعات جنگ علیه ایران از مرزهای منطقه فراتر رفته است

  • ایران دومین تیم پیر جام جهانی ۲۰۲۶

  • ایران و آذربایجان همواره روابطی دوستانه‌ داشته‌اند

  • قیمت خودرو امروز 13 خرداد

  • یحیی گل‌محمدی در آستانه لژیونر شدن؟

  • بدرقه خاص تیم ملی ترکیه برای جام جهانی 2026 / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 13 خرداد

  • بالاخره ویزای اول برای تیم‌ملی صادر شد

  • کوثری: برخورد با آمریکایی‌ها باید تشدید شود

  • گروسی و جست‌وجوی بی‌پایان اورانیوم ایرانی + عکس

  • تفرقه‌ای که در زمان جنگ با تدبیر امام(ره) دفع شد

  • انهدام شبکه سازمان‌یافته زنان سارق در غرب کشور

  • وقتی ترس هم خسته می‌شود!

  • ترامپ، پروژه «اول آمریکا» را با خود به گور می‌برد

  • موشک‌باران پایگاه‌های آمریکا در واکنش به نقض آتش‌بس

  • اطلاعات افسران و پایگاه‌های محرمانه آمریکا در اختیار ماست

  • رئیس‌جمهور مادام‌العمر آمریکا!

  • انفجار خودرو در جایگاه سوخت‌گیری تهرانپارس / فیلم

  • استعفای رئیس عملیات ارتش رژیم صهیونیستی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347171
    تاریخ انتشار: 26/تير/1402 - 15:44

    پتروشیمی گچساران نماد تبدیل تهدید به فرصت است

    آیت‌الله رئیسی در مراسم افتتاح پتروشیمی گچساران با بیان اینکه این پروژه ارزش افزوده ایجاد می‌کند و جلوی خام فروشی را می‌گیرد، گفت: ایجاد اشتغال و رشد تولید از دیگر ویژگی‌های این پروژه عظیم است.

     پتروشیمی گچساران نماد تبدیل تهدید به فرصت است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    رئیس جمهور در مراسم افتتاح پتروشیمی گچساران ضمن تقدیر از مسئولان و دست‌اندرکارانی که در راه‌اندازی این پروژه نقش داشتند، گفت: امروز در جهت رشد تولید و اشتغال و ما می‌توانیم گام بزرگی برداشته شد

    سید ابراهیم رئیسی با بیان اینکه امروز نشان دادیم کارها به نتیجه می رسد گام بزرگی برداشته شد این حرکت را اقدامی جهت امیدواری مردم عنوان کرد.

    وی ضمن تشکر از اقدامان وزارت نفت تصریح کرد: روند تولید در پتروشیمی گچساران به صورت زنجیره‌ای است و مجموعه‌های پایین دستی را درگیر فعالیت می‌کند.

    رئیس جمهور با بیان اینکه این پروژه ارزش افزوده ایجاد می‌کند و جلوی خام فروشی را می‌گیرد، افزود: ایجاد اشتغال و رشد تولید از دیگر ویژگی‌های این پروژه عظیم است.

    رئیسی ایرانی بودن این پروژه را از دیگر ویژگی‌های مهم آن دانست و تصریح کرد: مهندسین ایرانی این پروژه را با ابزار ایرانی به نتیجه رساندند.

    وی ضمن تأکید بر ایجاد اشتغال برای مردم استام کهگیلویه و بویراحمد افزود: پروژه پتروشیمی گچساران برای 3 هزار نفر اشتغال‌زایی می‌کند.

    رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از کارهای ضروری جمع‌آوری گازهای مشعل از سطح کشور است،‌ تأکید کرد: این گازهای مشعل‌ که ایجاد آلایندگی می‌‌کند و برای سلامتی مردم این مناطق مضر است با پیگیری های وزیر در حال جمع آوری است.

    رئیسی تصریح کرد: گازهای مشعل باید زودتر جمع آوری و تبدیل به خوراک صنایع و پتروشی‌ها تبدیل شود.

    وی از اختصاص 2600 میلیارد تومان برای مسئولیت‌های اجتماعی مانند خدمات شهری و درمانی خبر داد.

    رئیس جمهور با بیان اینکه اقداماتی نظیر احداث پتروشیمی گچساران برای کشور ثروت‌آفرین است، گفت: اینکه در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان گچساران برای کل کشور ثروت تولید شود عالی است اما نیازهای استان هم باید در نظر گرفته شود.

    رئیسی در بخش پایانی سخنان خود هنر ملت ایران را تبدیل تحریم و تهدید به فرصت عنوان کرد وافزود: پروژه پتروشیمی گچساران نیز نماد تبدیل تحریم و تهدید به فرصت است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما