دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347131
    تاریخ انتشار: 26/تير/1402 - 12:02

    پیام ویدئویی حزب‌الله لبنان به تل‌آویو

    حزب‌‌الله لبنان در سالروز پیروزی در جنگ 33 روزه، یک پیام ویدئویی 6 دقیقه‌ای تحت عنوان «لَا غَالِبَ لَکُمْ» منتشر کرد که شبیه‌سازی حمله مقاومت به یک سایت رژیم صهیونیستی و نابودی کامل آن است.

    پیام ویدئویی حزب‌الله لبنان به تل‌آویو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فرس

    گروه رسانه‌ای «الاعلام الحربی» حزب‌الله لبنان، عصر دیروز، یک ویدئوی شش دقیقه‌ای از شبیه‌سازی مراحل حمله مقاومت به یک مقر اشغالگران صهیونیست در فضای سالگرد پیروزی در جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ که به آن جنگ تموز نیز می‌گویند، منتشر کرد.

    در این ویدئو که با عنوان «لاغالب لکم» (هیچکس بر شما پیروزی نخواهد شد) برگرفته از آیه مبارک ۱۶۰ سوره آل‌عمران، منتشر شد، مراحل هجوم به یک سایت اشغالگران و کنترل کامل آن توسط رزمندگان مقاومت و برافراشتن پرچم حزب الله تا تخریب و نابودی کامل این سایت و تبدیل آن به آوار بر سر اشغالگران و پایان دادن به موجودیت آن، شبیه‌سازی شده است.

    در بیانیه‌ای که حزب‌الله در این خصوص منتشر کرد، آمده است: 

    بسم الله الرّحمن الرّحیم

    «إِن یَنصُرْکُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَکُمْ » (آیه ۱۶۰ سوره آل عمران)

    «اگر خداوند شما را یاری کند، هیچ کس بر شما پیروز نخواهد شد» (آیه ۱۶۰ سوره آل عمران)

    مقاومت اسلامی در حال و هوای سالگرد پیروزی الهی در تموز ۲۰۰۶ (تیرماه ۱۳۸۵) و با صحنه‌ای که تصویری از  قدرت زیاد، اراده، آمادگی و برنامه‌ریزی را نشان می‌دهد، ویدئویی با عنوان «هیچ‌کس‌ بر شما پیروز نخواهد شد» ارائه می‌کند که مراحل هجوم به یک سایت صهیونیستی و کنترل کامل آن توسط مجاهدین و برافراشتن پرچم حزب الله بر روی دیوارها و صفحه نمایش آن تا نابودی سایت صهیونیستی و تبدیل آن به آوار بر سر اشغالگران و حذف آن شبیه سازی شده است.

     

    چند روز پیش، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان طی سخنرانی خود به مناسبت هفدهمین سالگرد جنگ ۳۳ روزه تایید کرد که «پیروزی در جنگ تموز، معادله بازدارندگی را ایجاد کرد که تا به امروز ادامه دارد و در مقابل برای دشمن، فرسایش بازدارندگی را به همراه داشت».

    به اعتقاد تحلیلگران سیاسی و نظامی، جنگ تابستان ۲۰۰۶ میان رژیم صهیونیستی و لبنان را باید نقطه عطفی در معادله درگیری با این رژیم دانست. این جنگ از ۱۲ جولای (۲۱ تیر) شروع شد و تا ۱۴ اگوست (۲۳ مرداد) ادامه یافت. جنگی که به «جنگ تموز»، «جنگ ژوئیه»، «جنگ ۳۳ روزه» و «وعده صادق» مشهور است. این جنگ مانند هر جنگ دیگری با یک بهانه شروع شد. عملیات حزب الله در عمق فلسطین اشغالی و به اسارت گرفتن دو نظامی اسرائیل در ۱۲ جولای، بهانه این جنگ شد و صهیونیست‌ها ادعا کردند که برای آزادی نظامیان خود این جنگ را آغاز کرده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما