شنبه 10 مرداد 1405 - Sat 01 Aug 2026
  • معرفی مدیرعامل بعدی استقلال

  • آتش‌سوزی مهیب در اربیل عراق / فیلم

  • کف‌گیر پنتاگون و ته‌دیگ زرادخانه‌ی آمریکا+ عکس و فیلم

  • ترامپ :ایرانیها سرسخت هستند

  • جنگ را پیروز شده‌ایم ولی باید پیروزی را تثبیت و ثبت کنیم/ شرط ایران قوی وحدت حول محور ولایت است+فیلم

  • اعتراف خوک زرد که ایرانی‌ها اهل تسلیم نیستن…

  • هرکس خود را سپر آمریکا کند در آتش جنگ می‌سوزد

  • تهدیدهای تازه آمریکا تا تحولات باب‌المندب + فیلم و عکس

  • خشکسالی بی‌سابقه اروپا رازهای مدفون تاریخ را آشکار کرد / فیلم

  • نقل انتقالات سرخ پوشان /حضور مدافع پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام +عکس

  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • پست خداحافظی میلاد محمدی از پرسپولیس

  • واکنش ارتش کویت به ورود پهپادهای متخاصم

  • قیمت دلار امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • حملات شدید موشکی به کی‌یف + فیلم

  • برادرانه با خواهر گرامی خانم مهاجرانی!

  • طارمی از لیست اروپایی المپیاکوس خارج شد

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۰ مرداد

  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز

  • «فک و فامیل» پس از ماه صفر به آنتن می‌رسد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347111
    تاریخ انتشار: 26/تير/1402 - 11:08

    چالش بزرگ برداشت محصول امسال

    نماینده مردم رودسر و املش در مجلس گفت: استان گیلان ۱۲۰ هزار تن برنج ذخیره شده در انبارهای شخصی و غیرشخصی قرار دارد که چالش بسیار بزرگ در آستانه برداشت محصول جدید برای کشاورزان است.

    چالش بزرگ برداشت محصول امسال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    در رودسر با اشاره به مشکل کشاورزان شالیکار شمال کشور در خصوص واردات برنج اظهار کرد: افزایش مجوز واردات برنج یکی از اشتباهات دولت در سال گذشته بود که متاسفانه به حدود ۲ میلیون تن رسیده و این به شدت مورد اعتراض نمایندگان قرار گرفت.

    وی با اشاره به جلسه حضوری با رهبر انقلاب و اینکه واردات بی‌رویه برنج، مستقیم به سمع رهبری رسید، افزود: جلسات متعددی در مجلس گذاشته شد و در یک جلسه علنی حتی وزیر در این خصوص مورد سوال قرار گرفت.

    نماینده مردم شهرستان‌های رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی به دیدار چند روز گذشته وزیر جهاد کشاورزی از استان‌های شمالی اشاره کرد و گفت: جنس دیدار وزیر جهاد مورد انتقاد شدید نمایندگان از جمله بنده قرار گرفت و به عنوان نماینده یکی از شهرستان‌های ورودی گیلان، هیچ اطلاعی به نماینده شهرستان داده نشد که آقای وزیر مورد عتاب و خطاب ما قرار گرفت.

    صفری با اشاره به اینکه هفته آینده جلسه مفصلی بنده با وزیر جهاد کشاورزی پیرامون موضوعات کشاورزی شهرستان به ویژه برنج دارم، بیان کرد: استان گیلان ۱۲۰ هزار تن برنج ذخیره شده در انبارهای شخصی و غیرشخصی قرار دارد که یک چالش بسیار بزرگ در آستانه برداشت محصول جدید قرار گرفته و باعث مشکلات اساسی در حوزه کشاورزان شده است.

    وی با اشاره به اینکه استان گیلان چیزی حدود ۳۵ درصد از یناز برنج کشور را تولید می‌کند، افزود: گیلان به عنوان قطب کشاورزی قرار دارد و از جهتی در زنجیره امنیت غذایی کشور هم تعریف شده است.

    به گفته نماینده مردم شهرستان‌های رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، مجوز واردات برنج ۲ میلیون تنی از سوی دولت برای مدیریت قیمت بازار برنج بود در حالیکه این شیوه درستی نیست و اولویت اصلی ما حمایت از برنج تولید داخلی است و متاسفانه دولت برای این موضوع هیچ برنامه‌ای ندارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما