دوشنبه 23 شهريور 1405 - Mon 14 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 347086
    تاریخ انتشار: 25/تير/1402 - 20:19

    کاخ‌سفید: نگران روابط ایران و روسیه هستیم!

    مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز با نقض منشور ملل متحد در لزوم عدم مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل گفت: نگران روابط ایران و روسیه هستیم!

    کاخ‌سفید: نگران روابط ایران و روسیه هستیم!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید امروز یکشنبه ادعا کرد: آمریکا اعلام می کند که موضوع پیوستن اوکراین به ناتو در آینده حل شده است و این موضوع دیگر قابل بحث نیست (در این باره با کسی مذاکره نخواهیم کرد).

    «جیک سالیوان» در این خصوص ادامه داد: ایالات متحده آماده هرگونه تصمیم روسیه در مورد توافق غلات است و از نزدیک با اوکراین در حال کار روی این موضوع است.

    به گزارش اینتل ریپابلیک، مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادامه داد: آموزش خلبانان اوکراینی برای استفاده از جنگنده های اف- ۱۶ در کشورهای اروپایی می تواند ظرف چند هفته آتی آغاز شود.

    به گزارش الجزیره، وی در ادامه اضافه کرد: از شرکای اروپایی خود با تجهیزات لازم برای آموزش اوکراینی ها در مورد اف-۱۶ حمایت خواهیم کرد. ما در حال همکاری نزدیک با سازندگان تجهیزات نظامی برای افزایش تولید موشک هایی هستیم که ذخایر آنها با کمبود مواجه است.

    این مقام آمریکایی با نقض منشور ملل متحد در لزوم عدم مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل در ادعایی مضحک مدعی شد: روابط ایران و روسیه برای ما مایه نگرانی است؛ زیرا این مساله به پوتین قابلیت کشتن اوکراینی‌ ها را می‌ دهد!

    «سالیوان» با نقض اصل چین واحد هم گفت: ما به ارائه قابلیت‌ های دفاعی به (جزیره) تایوان ادامه خواهیم داد و این مسئولیت را بسیار جدی خواهیم گرفت!

    نظرات بینندگان
    نظرات شما