شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 345956
    تاریخ انتشار: 13/تير/1402 - 10:56

    یک تصمیم بد برای بیرانوند و برای استقلال

    مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس با انتقاد از تصمیم علیرضا بیرانوند برای فسخ قرارداد با این باشگاه و احتمال انتقالش به استقلال گفت: این یک تصمیم بد هم برای بیرانوند و هم برای استقلال است.

    یک تصمیم بد برای بیرانوند و برای استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    امیر عابدینی درباره تصمیم علیرضا بیرانوند برای فسخ قرارداد با پرسپولیس و بحث انتقالش به استقلال گفت: بعید می دانم استقلال بتواند از این پول‌ها بدهد. اگر می‌گویند یک هوادار در کنار استقلال این پول‌ها را هزینه می‌کند، طرف پرسپولیس هم یک هوادار وجود دارد که هر موقع لازم بوده، برای این تیم هزینه کرده است.

    وی با تاکید بر اینکه انتقال بیرانوند به استقلال اتفاق میمونی نخواهد بود، یادآور شد: این تصمیم برای خود بیرانوند خیلی بد است. حتی اگر هم کوه باشد، مقابل فشار این جابجایی به استقلال خرد می‌شود. بهتر است هم استقلال و هم بیرانوند یک فکر دیگری کنند.

    مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس افزود: بیرانوند اگر بخواهد، خوب کار می‌کند ولی در سطح کلاس اول دروازه بان های تاریخ ایران نیست! من بیرانوند را در حد سایه ناصر خان (حجازی) و احمدرضا عابدزاده نمی‌بینم. بیرانوند در حد یکی مثل نیما نکیسا است. اگر می‌خواهید بدانید عابدزاده چه جایگاهی داشت ببینید نکیسا در مورد او چه می‌گوید.

    عابدینی در پاسخ به این سئوال که در واقع مخالف انتقال بیرانوند به استقلال است؟ تاکید کرد: استنباطم این است که در صورت انتقال به استقلال، بیرانوند یک سال شکننده خواهد داشت.

    بیرانوند سایه عابدزاده نیست/ کوه هم از رفتن به استقلال خرد میشود!

    «اگر تصمیم بیرانوند تغییر کند و با ارائه پیشنهادات جدید به پرسپولیس بازگردد، آیا هواداران بابت این رفتارش او را قبول می‌کنند؟» وی در پاسخ به این پرسش هم گفت: بله اگر او بخواهد برگردد هوادار پرسپولیس او را قبول می‌کند. هوادار درک دارد و می‌داند شاید گاهی شرایط مالی یک بازیکن بر احساساتش غلبه می‌کند.

    مدیرعامل پیشین پرسپولیس درباره توصیه‌هایی که می‌تواند به بیرانوند داشته باشد، اظهار کرد: می‌توانم سه توصیه به او داشته باشم: هویت تیمی خودت را حفظ کن چون این یک سرقفلی برای بازیکن است و نباید آن را مفت از دست داد. دوم اینکه به عشق هواداران توجه داشته باشد و در آخر ببیند کادر فنی و مربیان پرسپولیس با او چگونه رفتار کرده‌اند. اینها مسائلی است که بیرانوند را در صورت انتقال به استقلال اذیت می‌کند.

    عابدینی در ادامه در خصوص ناراحتی و نگرانی هواداران پرسپولیس از فعالیت‌های نقل و انتقالاتی این باشگاه و عصبانیت یحیی گل محمدی بعد از جلسه هیات مدیره پرسپولیس، تاکید کرد: دلیل عمده این اتفاق این است که درویش (مدیرعامل باشگاه) در بستری حرکت می‌کند که دارد با تیمداری فاصله می‌گیرد. لابی کردن و بودن کنار یکسری افراد خوب است ولی اینها به تیمداری کمک نمی‌کند. ممکن است بعد از پیروزی دور و اطراف رفقا باشی و لذت ببری ولی موقع شکست تنها هستی.

    وی افزود: فکر و ذکر درویش باید تیم بستن باشد. برای مدیرعامل پرسپولیس هیچکس مثل یحیی گل محمدی و کریم باقری نمی‌شود. باید آنها را دعوت کند و ببیند بازیکنان بضاعت دارند به تیم کمک کنند یا نه. چیزی درباره اختلاف درویش و گل محمدی نشنیده‌ام ولی اگر مسئله‌ای هم باشد، چشم بسته می گویم که حق با یحیی است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما