پنجشنبه 05 شهريور 1405 - Thu 27 Aug 2026
  • استوری رامین رضاییان و دعوت از هواداران فولاد

  • شهید موسوی علمدار رهبر شهید در جنگ سوم بود

  • سیل ویرانگر در نپال با ۱۷ کشته صدها مفقودی / فیلم

  • جهان به روایت تصویر /از غرق شدن ترامپ تا حمله به غزه

  • سیدمجید بنی فاطمه/مشتری نگاه تو خورشیده

  • عذرخواهی هافبک سپاهان از استقلالی‌ها

  • بِسِنت خالی بست؛ مستندات چه می‌گویند؟

  • امارات ویزای هادی چوپان را باطل کرد

  • بابت گرانی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • آمریکا شرایط ما را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد

  • ۱۲ میلیون لیتر بنزین بیشتر در راه است

  • بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در فصل برداشت / عکس

  • قیمت دلار کاهشی شد

  • قرارداد امیر قلعه‌نویی تمدید شد

  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 345905
    تاریخ انتشار: 12/تير/1402 - 14:15

    بیرانوند فسخ کرد،عضو هیات مدیره تهدید

    علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس تصمیم خود برای فسخ قراردادش با این باشگاه را عملی کرد که این اتفاق واکنش و تهدید عضو هیات مدیره پرسپولیس را به دنبال داشت.

     بیرانوند فسخ کرد،عضو هیات مدیره تهدید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از 

    علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس که یکی از ارکان اصلی این تیم در قهرمانی‌های فصل گذشته سرخپوشان محسوب می‌شد، سرانجام و بعد از ارسال دو اخطار به باشگاه پرسپولیس برای دریافت مطالباتش، قراردادش را فسخ کرد.

    هواداران پرسپولیس که هنوز نسبت به عملکرد باشگاه در نقل و انتقالات و جذب بازیکنان جدید ناراضی هستند، با این تصمیم بیرانوند شوک بزرگی را تجربه کردند و شب کابوس واری را پشت سر گذاشتند.

    پس از دیدار رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس از بیرانوند که مصدوم از اردوی تیم ملی ایران در کافا بازگشت خیلی‌ها تصور می‌کردند مشکل بین این دروازه بان و باشگاه برطرف شده و بیرانوند فصل آینده هم به صورت قطعی در تیم باقی خواهد ماند.


    دیدار درویش با بیرانوند که در تیم ملی از ناحیه فک دچار شکستگی شد

    با این حال روز گذشته ابتدا خبر پیشنهاد ۹۵ میلیاردی استقلال به بیرانوند رسانه‌ای شد که هواداران پرسپولیس چندان آن را جدی نگرفتند و حجت کریمی سرپرست باشگاه استقلال هم آن را تکذیب کرد.

    اما با فسخ قرارداد دروازه بان پرسپولیس، نگرانی‌ها نسبت به وضعیت دروازه این تیم بالا گرفته است. مشخص نیست بیرانوند قصد دارد با این اقدام، قرارداد جدیدی با پرسپولیس امضا کند و یا تیم دیگری را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده است.

    حسین خبیری عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اولین شخصی از باشگاه بود که به صورت رسمی به این اتفاق واکنش نشان داد. خبیری بدون نام بردن از بیرانوند، در اینستاگرام خود نوشت: «هواداران عزیز پرسپولیس که نگران شایعات اخیر بودید، وقتی شما نگران و مضطرب باشید، خواب بر ما هم حرام است. ما هم مثل شما تا صبح نخوابیدیم و ماجرا را پیگیری کردیم. حتماً با همه وجودم شرافتا تلاش می‌کنم این اتفاق نیافتد.»

    خبیری در ادامه به افرادی اشاره می‌کند که زیر پای بیرانوند نشسته بودند تا او را از پرسپولیس جدا کنند و همچنین کدهایی در این خصوص از یک شرکت هواپیمایی که در این ماجرا دخیل بوده است، می‌دهد: «اما بعدش رفتار آن دو سه نفر که با روح و روان هواداران عزیز ما بازی کردند رو بی پاسخ نمی‌گذارم. بازی با احساسات میلیون‌ها هوادار عاشق و مظلوم تاوان دارد. بترسید از تحریم و ورشکستگی شرکت‌های هواپیماییتون.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما