چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 345521
    تاریخ انتشار: 05/تير/1402 - 17:04

    رتبه نخست آموزش تکواندو در میان فدراسیون های ورزشی

    با اعلام دفتر توسعه آموزش های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان، تکواندو جایگاه نخست کمیته آموزش فدراسیون‌های ورزشی را از آن خود کرد.

    رتبه نخست آموزش تکواندو در میان فدراسیون های ورزشی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو،

    با اعلام دفتر توسعه آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان، در راستای ارزیابی و تحلیل نتایج به عمل آمده از عملکرد آموزشی فدراسیون‌های ورزشی در سال ۱۴۰۱، کمیته آموزش فدراسیون تکواندو موفق به کسب ۹۸ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز شده و در جایگاه نخست را در میان همه فدراسیون‌ها به خود اختصاص داد.

    علی نوری رئیس کمیته آموزش فدراسیون تکواندو در این مورد گفت: در سال ۱۴۰۱ در دو حوزه ملی و بین المللی فعالیت‌هایی داشته‌ایم که الحمدالله نتایج مثمر ثمری به دست آمد. در حوزه بین المللی ۵ دوره آموزشی به کمک مرکز کوکی وان، دوره داوری بین المللی هانمادانگ، اولین دوره ممتحنین بین المللی کوکی وان، ششمین دوره مربیگری بین المللی کوکی وان در بهمن ماه و ۲ دوره آزمون جهشی و پلکانی را برای اخذ کمربند برگزار کردیم.

    او ادامه داد: در حوزه ملی نیز ۲ رویکرد، یکی برگزاری کارگاه‌های آموزشی (کارگاه‌های هماهنگی سالیانه) و دیگری دوره‌های آموزشی داوری و مربیگری داشتیم، در بخش هماهنگی‌ها در ابتدا یک دوره هماهنگی مطالب آموزشی بین مدرسان برگزار می‌کنیم تا همسان سازی متون آموزشی رخ دهد و بعد از آن آخرین دستاوردها و یافته‌های تکواندو را در قالب دوره‌های مربیگری و داوری بین تمام مربیان و داوران سراسر کشور برگزار می‌کنیم.

    نوری افرود: در حوزه آموزشی و برگزاری دوره‌های روتین داوری و مربیگری، در مجموع آقایان و بانوان ۹۷۷ نفر در مربیگری درجه سه و ۸۰۸ نفر در بخش داوری کیوروگی درجه سه به جامعه مربیگری و داوری اضافه شدند. دوره داوری هانمادانگ بعد از ۱۰ سال در دو بخش بانوان و آقایان با حضور ۸۹۵ نفر برگزار کردیم. در مجموع سال ۱۴۰۱، ۴۷۱۵ نفر در دوره‌های آموزشی فدراسیون تکواندو طی ۱۳۴ دوره آموزشی شرکت کردند و موفق شدند آزمون پایانی را با موفقیت پشت سر بگذارند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما