دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • چرا در روایت «حسن روحانی» آمریکا حذف شده است؟

  • آرامکو آتش گرفت+ فیلم

  • اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس علیه استقلال تا دادگاه عالی ورزش CAS می‌رود

  • بورس سقف نمی‌شناسد؛ هجوم پول به بازار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 345470
    تاریخ انتشار: 05/تير/1402 - 13:36

    حمایت رئیس جمهور قزاقستان از «پوتین» در ماجرای «گروه واگنر»

    رئیس جمهور قزاقستان در جلسه شورای امنیت این کشور ضمن تاکید بر شراکت استراتژیک با روسیه از رئیس جمهور این کشور حمایت کرد.

     حمایت رئیس جمهور قزاقستان از «پوتین» در ماجرای «گروه واگنر»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس،

    پس از اقدام نظامی نیروهای واگنر، «قاسم جومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان جلسه شورای امنیت این کشور را برگزار کرد.

    در این جلسه، توکایف به گزارش‌های نخست وزیر، دادستان کل، رئیس کمیته امنیت ملی، وزرای دفاع، کشور و امور خارجه درباره اقدامات لازم برای اجرای دستورالعمل‌ها در ارتباط با وضعیت فدراسیون روسیه گوش داد.

    در این گزارش آمده که علیرغم اینکه آنچه در روسیه اتفاق افتاد، این موضوع داخلی است، مردم قزاقستان با نگرانی وضعیت کشور دوستی را که طولانی‌ترین مرز جهان را با آن دارند، درک کردند.

    توکایف تاکید کرد که روسیه شریک استراتژیک قزاقستان است و همچنین یادآور شد که در گفت‌وگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه از اقدامات مقامات روس برای بازگرداندن نظم قانون اساسی و تضمین امنیت شهروندان خود حمایت کرده است.

    رئیس جمهور قزاقستان معتقد است که اولویت کلیدی سیاست داخلی هر کشور از جمله قزاقستان باید اصل حاکمیت قانون به عنوان مبنایی برای تضمین نظم عمومی و توسعه اجتماعی و اقتصادی باشد.

    وی افزود: به روسای تمام ادارات دستور داده شده برای پاسخگویی به تهدیدات احتمالی شرایط بحرانی آماده باشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما