چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 345470
    تاریخ انتشار: 05/تير/1402 - 13:36

    حمایت رئیس جمهور قزاقستان از «پوتین» در ماجرای «گروه واگنر»

    رئیس جمهور قزاقستان در جلسه شورای امنیت این کشور ضمن تاکید بر شراکت استراتژیک با روسیه از رئیس جمهور این کشور حمایت کرد.

     حمایت رئیس جمهور قزاقستان از «پوتین» در ماجرای «گروه واگنر»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس،

    پس از اقدام نظامی نیروهای واگنر، «قاسم جومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان جلسه شورای امنیت این کشور را برگزار کرد.

    در این جلسه، توکایف به گزارش‌های نخست وزیر، دادستان کل، رئیس کمیته امنیت ملی، وزرای دفاع، کشور و امور خارجه درباره اقدامات لازم برای اجرای دستورالعمل‌ها در ارتباط با وضعیت فدراسیون روسیه گوش داد.

    در این گزارش آمده که علیرغم اینکه آنچه در روسیه اتفاق افتاد، این موضوع داخلی است، مردم قزاقستان با نگرانی وضعیت کشور دوستی را که طولانی‌ترین مرز جهان را با آن دارند، درک کردند.

    توکایف تاکید کرد که روسیه شریک استراتژیک قزاقستان است و همچنین یادآور شد که در گفت‌وگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه از اقدامات مقامات روس برای بازگرداندن نظم قانون اساسی و تضمین امنیت شهروندان خود حمایت کرده است.

    رئیس جمهور قزاقستان معتقد است که اولویت کلیدی سیاست داخلی هر کشور از جمله قزاقستان باید اصل حاکمیت قانون به عنوان مبنایی برای تضمین نظم عمومی و توسعه اجتماعی و اقتصادی باشد.

    وی افزود: به روسای تمام ادارات دستور داده شده برای پاسخگویی به تهدیدات احتمالی شرایط بحرانی آماده باشند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما