چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 345340
    تاریخ انتشار: 04/تير/1402 - 12:17

    گلر ملی پوش به استقلال نزدیک‌تر شد

    عدم تمدید قرارداد اخباری از سوی باشگاه تراکتور و موضع‌گیری هواداران در خصوص خرید یک بازیکن، اتفاقات مهم نقل و انتقالاتی سرخپوشان تبریز است.

     گلر ملی پوش به استقلال نزدیک‌تر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از آنا،

    اتفاقات نقل و انتقالاتی شب گذشته تراکتور بازتاب زیادی را نزد هواداران این تیم و دیگر علاقه‌مندان به فوتبال به همراه داشت. حسین پورحمیدی، شجاع خلیل زاده، سعید آقایی و مهدی شیری به جمع سرخپوشان تبریز پیوستند و شاگردان جدید پاکو خمز اسپانیایی نام گرفتند.

    حفظ پورحمیدی که فصل گذشته پس از علیرضا بیرانوند، بیشترین کلین شیت را در تیم آلومینیوم اراک داشت در شرایطی رخ داد که او دو فصل دیگر با تراکتور قرارداد داشت ولی در گفت‌وگویی رسماً اعلام کرده بود در هر تیمی باشد باید بازی کند. مسئولان باشگاه تراکتور پیشنهاد مالی بالای محمدرضا اخباری را دریافت کردند و با این حال به او پیغام تمدید قرارداد دادند اما جوابی از او نگرفتند تا به این نتیجه برسند که برای از دست ندادن زمان بهتر است با پورحمیدی به عنوان دروازه‌بان اول وارد فصل بعدی شوند.

    پاکو خمز امروز وارد تبریز می‌شود و به احتمال بسیار زیاد از فردا تمرینات تراکتور آغاز می‌شود. مسئولان باشگاه به پورحمیدی قول دادند تا رقم قرارداد او را که پایین است اصلاح کنند و دروازه‌بان اول سرخ‌های تبریز با خیالی آسوده تمرینات را آغاز کند و با حداکثر انگیزه و آمادگی از دروازه تیم حراست کند.

    از سویی دیگر طرفداران تراکتور بابت خرید سعید آقایی موضع‌گیری کردند و نارضایتی خود را از جذب مدافع چپ سابق پرسپولیس، سپاهان و فولاد خوزستان در فضای مجازی مطرح کردند. آقای دو فصل پیش که در پرسپولیس بازی می‌کرد در بازی برگشت سرخپوشان تهران و تبریز، در واکنش به سنگ پرانی و رفتارهای تند تماشاگرنماها، حرکتی از خود بروز داد که باعث ناراحتی شدید هواداران تراکتور شد و از او که سابق بر این هم برای تیم‌شان بازی کرده بود به شدت دلخور شدند. حال آقایی به تراکتور بازگشته و باید به دنبال آن باشد تا از هواداران تیم این فصل خود دلجویی کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما