سه شنبه 19 خرداد 1405 - Tue 09 Jun 2026
  • ترامپ برود به جهنم، باید به‌فکر خودمان باشیم

  • ناک‌اوت آمریکا و اسرائیل! / فیلم

  • پول‌پاشی برای عناصر تجزیه‌طلب و سلطنت‌طلبان /طرح ورود ده‌ها هزار تروریست از غرب کشور +عکس و فیلم

  • توصیه مهم سردار سیدمجید موسوی به مردم

  • قیمت دلار امروز سه شنبه ۱۹ خرداد

  • تماس فیفا با رئیس فدراسیون فوتبال ایران در مکزیک

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۹ خرداد

  • حمایت روسیه از موضع ایران در شورای حکام آژانس

  • در صورت تکرار شرارت‌ دشمن، پاسخ ما شدیدتر می‌شود

  • حریم هوایی عراق باز شد

  • فرار ایرلاین‌های خارجی از بن‌گوریون

  • انتقاد پاپ از تشدید نظامی‌گری در دنیا

  • نخستین تمرین تیم ملی در کمپ تمرینی تیخوانا / عکس

  • حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی / عکس

  • جزئیات حملات ایران و اسرائیل

  • رایزنی مجدد تلفنی نتانیاهو و ترامپ

  • گروسی منفعل خواستار پایبندی ایران به تعهداتش شد

  • هشدار پلیس آگاهی درباره انتشار شایعات در فضای مجازی

  • سربازی که در کنار حضرت آقا به آرزویش رسید

  • آتش‌سوزی در نفتکش هندی در سواحل عمان / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 345033
    تاریخ انتشار: 31/خرداد/1402 - 14:31

    قیمت دنا پلاس اصلاح می‌شود؟

    افزایش قیمت دنا پلاس که طی چند روز گذشته تبدیل به یک چالش جدی شده بود بالاخره با ورود شورای رقابت اصلاح شد و اعلامیه اصلاحی آن به زودی از سوی شرکت خودروساز منتشر خواهد شد.

    قیمت دنا پلاس اصلاح می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، ۱۶ خرداد ماه شورای رقابت در مصوبه‌ای اعلام کرد که قیمت ۲۸ محصول شرکت ایران خودرو به دلیل اعمال برخی استانداردهای اجباری و اختیاری و تغییرات فنی در خودروها، دچار تغییر شده است.

     
    بر اساس مصوبه شورای رقابت از ۲۹ محصول، ۳ محصول با کاهش قیمت (بر مبنای قیمت محصول پایه) مواجه شدند؛ به این ترتیب خودروی دنا پلاس رینگ فولادی با ۴۳ میلیون و ۸۶۱ هزار و ۳۹۴ تومان، پژو ۲۰۷ دستی TU۳ با ۱۰ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۳۹۱ تومان و پژو ۲۰۷ دستی با ۶ میلیون و ۳۵ هزار و ۲۰۵ تومان کاهش قیمت مواجه شده‌اند.
     
    شرکت ایران خودرو نیز بیستم خرداد ماه بر اساس مصوبه شورای رقابت جدول جدیدی از قیمت محصولات خود منتشر کرد.
     
    بررسی‌ها نشان می‌دهد که از ۳ محصول مذکور قیمت ۲ محصول در فهرست جدید نسبت به قیمت فروردین ماه با افزایش مواجه شده است؛ به شکلی که قیمت دنا پلاس از ۲۸۱ میلیون و ۴۳۷ هزار و ۴۳۸ تومان به ۳۴۷ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۴۷۰ تومان، و قیمت پژو ۲۰۷ دستی از ۲۵۷ میلیون و ۵۴۸ هزار و ۸۵۵ تومان به ۲۸۲ میلیون و ۴۳۹ هزار و ۲۸۳ تومان رسیده است.
     
    با توجه به پیگیری متقاضیان خرید این محصول که حتی چند روز مقابل شورای رقابت نیز دست به اعتراض زدند، نهایتاً شورای رقابت جلسه‌ای برای اخذ نظرات سازمان حمایت و شرکت ایران خودرو در مورد قیمت دناپلاس برگزار کرد.
     
    در این جلسه مقرر شد که خودروسازان محصولات خود را صرفاً بر اساس مصوبات شورای رقابت اعلام کنند. بر همین اساس نیز پیگیری‌ها نشان می‌دهد که شرکت ایران خودرو منطبق با نظر شورای رقابت به زودی در اعلامیه اصلاحی، جزئیات قیمت دنا پلاس را منتشر خواهد کرد.
     
    امروز نیز شورای رقابت در بخشنامه‌ای تاکید کرد که تخطی از مصوبات شورای رقابت نه تنها تخلف محسوب می‌شود بلکه پیگرد قضائی نیز دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما