یکشنبه 22 شهريور 1405 - Sun 13 Sep 2026
  • سفر علیرضا بیرانوند با تراکتور به امارات

  • حاشیه هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس / عکس

  • آخرین خبر از تردد تنگه هرمز

  • والیبال ایران نایب قهرمان آسیا شد

  • شهید کاوه؛ فرمانده جوانی که دشمن را به‌درستی شناخت + صوت

  • عملیات برق‌آسای یمن نمای قدرت عظیم جبهه مقاومت

  • حمله هوایی به سلیمانیه عراق

  • بهترین ادویه‌ها برای سلامت کبد

  • حمله اسرائیل به یک خودرو در غزه / فیلم

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • آیا جی دی ونس می‌تواند مسیر جنگ را تغییر دهد؟

  • بلعیده شدن یک خودرو در نیشابور+ فیلم

  • تفاهم تهران و مسقط بر سر هرمز؛ راهی برای کاهش تنش یا آغاز فصل تازه جنگ میان ایران و آمریکا؟

  • ستاره خارجی به استقلال رسید

  • بهترین نوشیدنی بعد از شام برای سلامت کلیه

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۲۲ شهریور

  • ۶ منبع غنی از غله های پرفیبر

  • خبری از پرسپولیس در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا نیست

  • قیمت موبایل‌ امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵

  • خوش‌رقصی زیرزمینی‌ها در فستیوال ونیز خریدار نداشت + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 344605
    تاریخ انتشار: 27/خرداد/1402 - 16:43

    تنها مشکل رونالدو در عربستان

    کریستیانو رونالدو فاش کرد زمانی که برای اولین بار برای پیوستن به النصر به عربستان رفت، با گرمای بیش از حد این کشور مشکل داشت.

    تنها مشکل رونالدو در عربستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، هیچکس انتظارش را نداشت رونالدو پس از ترک منچستریونایتد در پایان سال گذشته به لیگ برتر عربستان منتقل شود. با این حال او به النصر منتقل شد و در ادامه کریم بنزما، هم‌تیمی سابقش در رئال مادرید نیز به عربستان رفت.

     
    نیمار یکی از نام‌هایی است که زمزمه‌هایی درباره حضورش در عربستان به گوش می‌رسد ولی این انتقال هنوز رخ نداده است. رونالدو با به ثمر رساندن ۱۴ گل در ۱۶ بازی لیگ و کسب عنوان پنجمین گلزن برتر نشان داد مشکلی برای سازگاری با لیگ عربستان ندارد. با این حال تنها مشکل رونالدو در عربستان، گرما هوای آنجاست؛ چیزی که برنده پنج توپ طلا فاش کرد در بدو ورود به عربستان با این مشکل دست‌وپنجه نرم کرده بود. او به لایواسکور گفت: بزرگ‌ترین تفاوتی که در عربستان با آن روبه‌رو بودم، گرما بود اما اکنون واقعاً به آن عادت کرده‌ام. هواداران اینجا باورنکردنی‌اند و از من استقبال کردند و همیشه خیلی لطف دارند. هر لیگ و کشوری متفاوت است و من بسیار مفتخرم که سه لیگ مختلف را در اروپا تجربه کرده‌ام و در همه آنها قهرمان شده‌ام.
     
    ژانویه گذشته که رونالدو وارد ریاض شد، دمای هوا ۲۰ درجه بود و اکنون به ۴۱ درجه رسیده است!
     
    رونالدو در حال حاضر همراه پرتغال سرگرم انتخابی یورو ۲۰۲۴ است و باید در دو دیدار به مصاف بوسنی و هرزگوین و ایسلند برود.
     
    مسئولان فوتبال عربستان با جذب ستاره‌های بزرگ فوتبال جهان از یک طرف به دنبال کسب اعتبار و گرفتن میزبانی‌های بزرگ جهانی و از طرف دیگر به دنبال پیشرفت فوتبال در کشورشان هستند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما