چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 343827
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1402 - 14:33

    امیر قطر وارد تاجیکستان شد

    امیر قطر در چارچوب سفری رسمی وارد «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان شد و مورد استقبال رئیس جمهور این کشور قرار گرفت.

    امیر قطر وارد تاجیکستان شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، «شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی» امیر قطر وارد «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان شد و مورد استقبال «امامعلی رحمان» رئیس جمهور این کشور قرار گرفت.

     
    پس از انجام مراسم استقبال رسمی در محل کاخ ریاست جمهوری تاجیکستان، دیدار خصوصی رئیس جمهور این کشور با امیر قطر و مذاکرات هیئت‌های رسمی دو کشور و سپس مراسم امضای اسناد جدید همکاری‌های دوجانبه برگزار خواهد شد.
     
    در کنار دیدار و مذاکرات با سایر مقامات عالی تاجیکستان، رحمان و شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح مسجد جامع جدید شهر دوشنبه که یکی از بزرگترین مساجد در منطقه به شمار می‌رود، شرکت خواهند کرد.
     
    شایان ذکر است که ساخت این مسجد با سرمایه گذاری مشترک ۱۰۰ میلیون دلاری دو کشور (سهم تاجیکستان ۳۰ درصد و سهم قطر ۷۰ درصد) در سال ۲۰۰۹ آغاز شد و در سال ۲۰۱۹ به پایان رسید اما به دلیل همه‌گیری کرونا مراسم افتتاح چند بار به تعویق افتاد.
     
    مسجد جامع جدید منطقه‌ای با مساحت ۱۲ هکتار احداث شده و ظرفیت پذیرش همزمان ۱۲۰ هزار نفر نمازگزار برخوردار است. این بنا همچنین از گنبد اصلی ۴۷ متری ۴ مناره به ارتفاع ۶۵ متری و ۲۰ گنبد بزرگ و کوچک، سالن بزرگ و چند سالن کوچک، کتابخانه، موزه و سالن پذیرش مهمانان و سالن کنفرانس تشکیل شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما