دوشنبه 11 آبان 1405 - Mon 02 Nov 2026
  • دست امیرحسین فیروزپور وسط تشک شکست! +فیلم

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵

  • مخالفت حامیان آیزنکوت برای تشکیل دولت مشترک با نتانیاهو

  • نفتکش کویتی نزدیک عربستان منفجر شد

  • پرسپولیس و استقلال جریمه شدند!

  • آمادگی فراجا برای مقابله با توطئه دشمن / فیلم

  • زمان تشییع و ترحیم زنده یاد حمید علیدوستی

  • ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا

  • چتر پادشاه انگلیس گم شد / فیلم

  • قیمت جدید گوشت در بازار

  • ادامه دهنده راه شهیدان به خون غلتان باشیم

  • غیبت ستاره بزرگ استقلال مقابل الشمال

  • بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود /گر بوی کبابی رسدت رنگ مباز + فیلم

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵

  • السید در میشیگان / السید هر نفسی که بکشد مثل یک فحش است به آنها

  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵

  • جزئیات بازداشت لیدر تجمعات انحرافی در تهران+ فیلم

  • دوبنده کشتی هم اینترنشنال را عصبانی کرد+ فیلم

  • ترور اعتماد ایرانیان با فرمول اردوگاه‌های کره شمالی

  • وزیر جنگ آمریکا زیر آتش اعتراضات + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 343795
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1402 - 12:38

    زیر آب رفتن ۶۰۰ کیلومتر مربع از جنوب اوکراین

    فرماندار خرسون اوکراین اعلام کرد که پس از انفجار سد کاخوفکا، ۶۰۰ کیلومتر مربع از جنوب اوکراین به زیر آب رفته است.

    زیر آب رفتن ۶۰۰ کیلومتر مربع از جنوب اوکراین

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا، فرماندار خرسون اوکراین گفت: بعد از انفجار در سد کاخوفکا، حدود ۶۰۰ کیلومتر مربع از منطقه خرسون در جنوب اوکراین به زیر آب رفته است که ۶۸ درصد آن در ساحل چپ رود دنیپرو و تحت اشغال روسیه قرار دارد.

     
    مرکز فرماندهی عملیات جنوب اوکراین در ساعات اولیه روز سه‌شنبه شانزدهم خردادماه اعلام کرد که نیروهای روسیه سد نیروگاه برق آبی «کاخوفکا» در شهر «نوا کاخوفکا» را منفجر کرده‌اند.
     
    با این حال «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه مقصر جلوه‌دادن مسکو در فروریختن سد کاخوفکا از سوی غرب را اقدامی روس هراسانه خواند و خواستار تحقیقات بین‌المللی در مورد این حادثه شد.
     
    اناتولی آنتونوف سفیر روسیه در واشنگتن نیز روز چهارشنبه گفت که آمریکا در تلاش است تا در زمینه تخریب سد برق آبی کاخوفکایا از رژیم اوکراین رفع اتهام کند و این اقدام را به روسیه نسبت بدهد.
     
    آنتونوف در کانال تلگرامی نمایندگی دیپلماتیک روسیه نوشت که کمپینی در رسانه های آمریکایی برای بی اطلاع نگه داشتن مردم در مورد آنچه در این سد برق آبی رخ داده، تشکیل شده است.
     
    وی ادامه داد، این کمپین، به صورت هدفمند اطلاعات نادرست در مورد نیروگاه کاخوفکایا در رسانه های محلی منتشر می کند و القائات زیادی مبنی بر منفجر کردن مهم ترین تاسیسات زیرساختی توسط روسیه مطرح شده است.
     
    سد مذکور با ۳۰ متر ارتفاع و ۳.۲ کیلومتر طول در سال ۱۹۵۶ بر روی رودخانه دنیپرو به عنوان بخشی از نیروگاه برق-آبی کاخوفکا احداث شد.
     
    این سد همچنین، آب مورد نیاز شبه جزیره کریمه و نیروگاه اتمی زاپوریژیا را تامین می‌کند.
     
    مقام‌های روسی اطمینان داده‌اند که به دنبال این انفجار در حال حاضر هیچ خطری نیروگاه زاپوریژیا را تهدید نمی‌کند. آب موردنیاز سیستم خنک کننده این نیروگاه اتمی، از طریق مخازن سد کاخوفکا تامین می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما