یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 343391
    تاریخ انتشار: 13/خرداد/1402 - 12:27

    واشنگتن با باکو درباره منطقه رایزنی کرد

    معاون وزیر دفاع آمریکا با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان درباره روابط دوجانبه، اوضاع منطقه و مسائل امنیتی رایزنی تلفنی برقرار کرد.

    واشنگتن با باکو درباره منطقه رایزنی کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، رسانه رسمی جمهوری آذربایجان از گفت‌وگوی تلفنی معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاسی با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان خبر داد.

     
    در شرایطی که تحرکات کشورهای مختلف برای کاهش تنش‌ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان شدت گرفته است، یک مقام ارشد پنتاگون با وزیر دفاع جمهوری اذربایجان گفت‌وگو کرد.
     
    به گزارش آذرتاج خبرگزاری رسمی جمهوری آذربایجان، «کالین کال» معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاسی با «ذاکر حسن اف» وزیر دفاع جمهوری آذربایجان تماس تلفنی برقرار کرد.
     
    بنا بر روایت آذرتاج، کالین کال و حسن اف «طرفین درباره روابط دو کشور، اوضاع منطقه و مسائل امنیتی تبادل نظر کردند».
     
    خبرگزاری رسمی جمهوری آذربایجان همچنین خبر داد که دو طرف در این تماس تلفنی «چشم انداز توسعه همکاری نظامی دو جانبه بین دو کشور» را مورد بحث قرار دادند.
     
    رایزنی تلفنی این مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با وزیر دفاع جمهوری آذربایجان در شرایطی انجام شده که طی هفته‌های اخیر همزمان با تحرکات برای حصول به معاهده صلح بین باکو و ایروان، درگیری‌های مرزی دو کشور خبرساز شده است.
     
    مقام‌های ارشد ارمنستان و جمهوری آذربایجان طی ماه‌های چند بار در مسکو، واشنگتن و بروکسل با هم دیدار داشتند که دیدار الهام علی اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان با نیکول پاشینیان به میزبانی ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در مسکو و دیدار علی اف و پاشینیان به میزبانی رئیس شورای اروپا در بروکسل از جمله این ملاقات‌ها بوده است.
     
    به رغم این دیدارها، ارمنستان و جمهوری آذربایجان بر سر برخی مسائل از قبیل حد و حدود مرزی و ادعای باکو در زمینه «کریدور زنگزور» همچنان اختلافاتی دارند.
     
    «مهر گریگوریان» معاون نخست وزیر ارمنستان طی نشست خبری هفته گذشته خود به اظهارات الهام علی‌اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان درباره کریدور زنگزور گفت: «گفت‌وگو با هر کشوری درباره ساخت هرگونه کریدور ویژه منتفی است. ما بارها اعلام کرده‌ایم که این خط قرمز است. چنین موضوعی مورد گفت‌وگو قرار نخواهد گرفت».
     
    ساخت کریدور زنگزور از سوی باکو مطرح شده و در صورت اجرا باعث قطع دائم مرزهای ایران و ارمنستان می‌شود و به باکو دسترسی بلامانع به جمهوری خودمختار «نخجوان» خواهد داد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما