پنجشنبه 14 آبان 1405 - Thu 05 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 342122
    تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1402 - 11:29

    تدابیر امنیتی بی‌سابقه در نوار مرزی عراق و سوریه

    یک منبع امنیتی از اتخاذ تدابیر امنیتی شدید در نوار مرزی عراق و سوریه از سوی نیروهای حشد شعبی خبر داد.

    تدابیر امنیتی بی‌سابقه در نوار مرزی عراق و سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، یک منبع امنیتی در فرماندهی نیروهای حشد شعبی در استان الانبار اعلام کرد که این نیروها تدابیر امنیتی شدیدی در نوار مرزی میان عراق و سوریه در غرب این استان اتخاذ کرده‌اند.

    وی در ادامه افزود: نیروهای حشد شعبی این تدابیر امنیتی بی سابقه را در مناطق بیابانی به سمت نوار مرزی با سوریه در غرب الانبار اتخاذ کرده‌اند چرا که اطلاعاتی در خصوص نقشه گروهک‌های تروریست برای اجرای عملیات تروریستی از طریق نفوذ به بخش غربی استان الانبار از خاک سوریه به دست ما رسیده است.

    این منبع امنیتی تاکید کرد: نیروهای حشد شعبی در یک عملیات پیش دستانه در بخش‌هایی از صحرای غربی الانبار، موفق شدند تعدادی سلاح و مواد منفجره کشف کرده و تونل‌های سری تروریست‌ها را در این منطقه نابود کنند.

    وی همچنین تصریح کرد: نیروهای حشد شعبی ایست‌های بازرسی ثابت و متحرک را در نزدیکی مسیرهای اصلی و فرعی منتهی به مناطق بیابانی نوار مرزی مشترک با سوریه ایجاد کرده و تعداد نیروهای خود را برای مقابله با نقشه‌های عناصر تروریست در این مناطق افزایش داده‌اند.

    فالح الفیاض رئیس سازمان «حشد شعبی» عراق روز گذشته اعلام کرد: داعش بستر اجتماعی خود را از دست داده است و شمار نیروهای آن به ۷۰۰ نفر رسیده که به منزله فروپاشی این گروه تروریستی است. همه این دستاوردها علیه داعش به برکت تلاش‌ها و مجاهدت‌های رزمندگان حشد شعبی به دست آمده است.

    وی تاکید کرد: حشد شعبی یک نیروی نظامی مهم و ضروری در حفظ امنیت و ثبات نینوا و تمامی استان‌های عراق است و همچنین توانایی آن برای ارائه کمک‌های بشردوستانه و خدماتی ثابت شده است. حشد شعبی جایگزین ارتش و نهادهای امنیتی نیست و علاوه بر مبارزه با داعش، به اهرم فشار علیه تفکر و ایده فرقه گرایی تبدیل شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما