پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341770
    تاریخ انتشار: 27/ارديبهشت/1402 - 14:43

    رشد بیش از ۱۹هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

    شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با افزایش ۱۹۹۴۶ واحد همراه شد.

    رشد بیش از ۱۹هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ، بورس اوراق بهادار تهران امروز در آخرین روز هفته در یک روند رو به رشد قرار گرفت، به گونه‌ای که در پایان معاملات با افزایش ۱۹ هزار و ۹۴۶ واحد به رقم ۲ میلیون و ۳۲۱ هزار و ۳۲۶ واحد رسید.

     
    همچنین شاخص هم وزن امروز با افزایش ۱۲ هزار و ۷۴۶ واحد به رقم ۷۶۵ هزار و ۱۸۷ واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران که ناشی از ارزش شرکت‌های بورسی است، به بیش از ۸ میلیون و ۵۷۸ هزار میلیارد تومان رسید.
     
    معامله‌گران امروز بیش از ۱۳.۴میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۷۵۵ هزار معامله و به ارزش ۹ هزار و ۶۸۰ میلیارد تومان داد و ستد کردند.
     
    همه شاخص‌های بورس امروز سبز شدند، به گونه‌ای که شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی نسبت به روز گذشته ۰.۸۷ درصد افزایش یافتند، اما دو شاخص کل و شاخص قیمت با معیار هموزن ۱.۶ درصد افزایش یافتند.
     
    شاخص آزاد شناور به اندازه ۰.۸۱ درصد تقویت شد، شاخص بازار اول بورس ۰.۹۷ درصد رشد کرد و شاخص بازار دوم بورس به میزان ۰.۷۵ درصد افزایش یافت.
     
    امروز نمادهای هلدینگ‌ معدنی خاورمیانه، بانک ملت، پالایش نفت بندرعباس، کشتیرانی، بانک پاسارگاد، بانک تجارت و شستا به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص بورس را از خود به جای گذاشته‌اند.
     
     
     
    در فرابورس ایران هم شاخص کل با افزایش ۳۹۲ واحد به رقم ۲۹ هزار و ۸۲ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۶۱۷ هزار میلیارد تومان رسید.
     
    ارزش پایه فرابورس ۴۷۷ هزار میلیارد تومان شد. معامله‌گران امروز بیش از ۷.۵ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۳۷۲ هزار معامله و به ارزش ۳۱هزار و ۸۴۷ میلیارد تومان داد و ستد کردند.
     
    با این حساب، ارزش معاملات امروز بورس و فرابورس به حدود ۴۱ هزار میلیارد تومان رسید. امروز نمادهای شرکت‌های پتروشیمی تندگویان، انتخاب الکترونیک، بیمه پاسارگاد، فولاد ارفع، پالایش نفت لاوان، بهمن دیزل و صبا تأمین به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشته‌اند.
     
     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما