شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341539
    تاریخ انتشار: 25/ارديبهشت/1402 - 10:17

    ژاوی بعد از قهرمانی در لالیگا چه گفت؟

    سرمربی آبی‌اناری‌ها بسیار خوشحال است که توانست با این تیم قهرمانی در لالیگا را به دست آورد. او گفت که برای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا برنامه خواهد داشت.

    ژاوی بعد از قهرمانی در لالیگا چه گفت؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا ، و به نقل از اسپورت، بارسلونا در دیدار برابر اسپانیول با نتیجه ۴ بر ۲ به پیروزی دست پیدا کرد تا برای بیست و هفتمین بار در تاریخ خود قهرمانی در لالیگا را به دست آورد.

     
    ژاوی در نشست خبری بعد از بازی گفت: ۱۰ ماه پرتلاش و خسته کننده را پشت سر گذاشتیم و در نهایت نتیجه تلاش و فداکاری خود را دیدیم. ما کار و تلاش غیر عادی داشتیم و هواداران و باشگاه هم وظیفه خود را به بهترین شکل انجام دادند. ثبات در این پروسه‌ای که آغاز کرده ایم بسیار مهم است و باید این مسیر را ادامه داد.
     
    بیشتر بخوانید:
     
    بارسلونا قهرمان اسپانیا شد/ قهرمانی پس از ۴ سال با ژاوی
    او ادامه داد: قهرمانی در لیگ را با یک بازی خوب و پیروزی ارزشمند قطعی کردیم. در نیمه نخست درخشیدیم و چهار گل به ثمر رساندیم. ما خوشبختانه ۴ هفته قبل از پایان لیگ قهرمانی خود را قطعی کردیم. اکنون زمان خوشحالی کردن است و باید جشن بگیریم.
     
    سرمربی بارسلونا درباره جنجال بعد از بازی و ورود هواداران اسپانیول به زمین گفت: شادی بازیکنان ما طبیعی بود اما واکنش هواداران شرایط را سخت کرد. به بازیکنان گفتم که باید به رختکن بروند. ما روزهای سختی را تجربه کردیم. همه زیر فشار بودند اما من قبلا چنین شرایطی را به عنوان بازیکن هم تجربه کرده بودم و در نهایت بسیار خوشحالیم که مزد تلاش خود را با قهرمانی گرفتیم.
     
    ژاوی درباره فصل بعد گفت: زمان کافی برای برنامه ریزی داریم. در لیگ قهرمانان اروپا عملکرد خوبی نداشتیم و می‌خواهیم برای موفقیت در این رقابت مهم تلاش کنیم. باید سطح کیفیت و رقابت خود را بسیار بالا بریم و این چیزی است که برای آن برنامه ریزی خواهیم کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما