جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341343
    تاریخ انتشار: 22/ارديبهشت/1402 - 13:20

    معطلی کشتی‌های کالای اساسی در بندر امام

    مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به اینکه ۳۶ کشتی در لنگرگاه بندر امام معطل هستند، گفت: امیدواریم با هم‌افزایی دستگاه‌های متولی مشکلات ارزی این کشتی‌ها به‌زودی برطرف شود.

    معطلی کشتی‌های کالای اساسی در بندر امام

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به اینکه ۳۶ کشتی در لنگرگاه بندر امام معطل هستند، گفت: امیدواریم با هم‌افزایی دستگاه‌های متولی مشکلات ارزی این کشتی‌ها به‌زودی برطرف شود.

     
    مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان تاکید کرد: افزایش نرخ‌های مصوب نهاده دامی در سامانه ‌بازارگاه‌ و تعرفه‌های گمرکی را از جمله مواردی است که ساماندهی آن می‌تواند در روند تسریع تخلیه کالاهای اساسی مؤثر واقع شود.
     
    به گزارش فارس،اواخر آبان ماه سازمان بنادر و دریانوردی در گزارشی اعلام کرد که ٣٧ فروند کشتی با میزان بار ٢ میلیون و ٢٠٠ هزار تن در بندر امام روی آب مانده‌ اند؛ خبری که این پرسش را به وجود آورد که چه عاملی موجب رسوب این حجم از کالا شده است؟ در این خصوص مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان تامین ارز را دلیل انبارش کالا در این بندر اعلام می کند.
     
    رییس اتاق بازرگانی اهواز هم می‌گوید: مهمترین دلیل معطلی کشتی‌های حامل کامل کالای اساسی در لنگرگاه بندر امام خمینی (ره) به مشکلات اسنادی و تخصیص ارز مربوط می‌شود.
     
    وی افزود: معطلی این کشتی‌ها در لنگرگاه هزینه‌های مازادی را به فعالان اقتصادی تحمیل می‌کند و علاوه بر این نیز آثار تورمی نامطلوبی را در بازار مصرف کنندگان در کشور به وجود می‌آورد.
     
    به گفته کارشناسان اقتصادی روزانه برای تاخیر به هر کشتی ۲۵ هزار دلار جریمه باید پرداخت شود!

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما