چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • ایران ممکن است در هفته‌های پیش‌رو حمله کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • خبر بد برای پرسپولیس مصدومیت ستاره تیم جدی است

  • تکرار ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران

  • دو نفر از عوامل دشمن در کودتای دی ماه سال ۱۴۰۴ در طبرسی مشهد به دار مجازات آویخته شدند+ عکس

  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341118
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1402 - 10:36

    شایع‌ترین عامل نابارور شدن آقایان

    عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: علل مردانه ناباروری عمدتاً مربوط به سبک زندگی و بیماری‌های قبلی است اما شایع ترین عامل در آقایان بیماری واریکوسل است که کیفیت اسپرم سازی را مختل می‌کند.

    شایع‌ترین عامل نابارور شدن آقایان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» فرزاد علامه عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در برنامه «روزنه» درباره ناباروری در مردان اظهار کرد: ناباروری چالشی است که در کشور ما حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد زوجین با آن درگیر هستند.

    وی با بیان اینکه ناباروری علل زنانه و مردانه دارد افزود: آن دیدگاه قدیمی که زنان را دلیل ناباروری می‌دانست دیگر وجود ندارد و تقریباً به صورت ۵۰ درصدی است و مسائل مردانه هم نصف دیگر دلیل ناباروری زوجین را تشکیل می‌دهد.

    عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: علل مردانه ناباروری عمدتاً مربوط به سبک زندگی، نوع تغذیه و بیماری‌های قبلی و مصرف دخانیات و الکل است اما شایع ترین عامل در آقایان بیماری واریکوسل (واریسی شدن وریدها) است که کیفیت اسپرم سازی در مردان را مختل می‌کند.

    علامه با بیان اینکه ۴۰ درصد مردان با این بیماری به مراکز ناباروری مراجعه می‌کنند گفت: واریکوسل همیشه هم باعث ناباروری نمی‌شود بلکه ۱۵ درصد جوانان این مشکل را دارند اما درصدی از اینها ممکن است که دچار ناباروری شوند.

    وی متذکر شد: مشکلات هورمونی، مواجهات شغلی و برخی بیماری‌های دیگر نیز می‌توانند منجر به ناباروری در مردان شود.

    عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه درصد خیلی کمی از مردان هستند که باید از روش اهدای جنین استفاده کنند گفت: مشکلات هرچقدر هم که زیاد باشد اما با روش‌های نوین می‌توان تا ۹۰ درصد به باروری افراد کمک کرد تا فرزند خودشان را داشته باشند و برای ۱۰ درصدی هم که هیچ کاری نمی‌شود برایشان انجام داد از روش اهدای تخمک و جنین استفاده می‌کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما