جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 341080
    تاریخ انتشار: 19/ارديبهشت/1402 - 14:03

    شرایط دریافت وام شهریه اعلام شد

    رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: دانشـجویانی که اطلاعات هویتی و تحصـیلی آنها در سامانه تبادل اطلاعات آموزشی وزارت علوم ثبت شده باشد می توانند نسبت به تقاضای وام شهریه اقدام کنند.

    شرایط دریافت وام شهریه اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بخشنامه ای درباره وام شهریه به روسای استانی مراکز دانشگاه های پیام نور، علمی کاربردی، واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و روسای دانشگاه های غیرانتفاعی ارسال کرد.

     
    براساس این بخشنامه مهلـت درخـواست وام شــهریه از ابتـدای نیم سـال جـاری آغـاز شـده و تـا تـاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ تمدید شده است.
     
    کـاربران دانشــگـاه هـا و مراکز آمـوزش عـالی و معـاونین دانشــجـویی حـداکـثر تا روز یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ (غیر قابل تمدید) فرصت خواهند داشت تا نسـبت به بررسـی و تأیید درخواست های وام درسامانه جدید اقدام کنند.
     
    نظر به اینکه صـرفًا دانشـجویانی که اطلاعات هویتی و تحصـیلی آنها به سامانه تبادل اطلاعات آموزشی وزارت عتف GSB ارسال شده باشد می توانند نسبت به تشکیل پرونده و ثبت تقاضای وام اقدام نمایند، ضروری است دانشگاه هاو مراکز آموزش عالی با قید فوریت نسـبت به تبادل و بروزرسانی مسـتمر اطلاعات آموزشی دانشجویان در درگاه تبادل اطلاعات وزرات متبوع قبل از تاریخ شروع ثبت نام به صورت برخط اقدام نمایند.
     
    سـقف مبلغ ضـمانت وام های دانشـجویی (بندهای ۱ و ۲ و ۳ مـاده ۱۰ آیین نـامه پرداخت و بـازپرداخت وام های دانشـجویی) به ترتیب به ۶۰ و ۱۲۰ و بیش از ۱۲۰ میلیون تومـان افزایش یافته است. همچنین در خصوص بنـد ب مـاده ۱۲آییـن نـامه پرداخـت و بـازپرداخت وام هـای دانشــجویی ارائه گـواهی کسـر از حقوق صـرفًا برای دانشـجویانی که بالاتر از۱۲۰میلیون تومـان وامدریافت خواهـد نمود الزامی است. بدیهی است مسئولیت صحت سنجی سند تعهد و گواهی کسر از حقوق ضامنین بر عهده دانشگاه ها خواهد بود.
     
    پرداخت وام مازاد شـهریه به دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) مطابق شیوه نامه سنوات گذشـته پرداخت می شود. همچنین به دلیل پرداخت کـل مـازاد شــهریه دانشــجو، از طرف صـندوق، پس از ثبـت درخـواست ایـن وام توسـط دانشـجوی تحت پوشش امکان استفاده از وام شهریه صندوق برای وی در این نیمسال وجود نخواهد داشت.
     
    به منظور پیشـگیری از برگشت وام خواهشـمند است قبـل از تاییـد تقاضا نسـبت به فعال و به روز بودن شـماره حساب و شماره شبای دانشگاه ها اطمینان حاصل کنند.
     
    ضمنًا درصورت رویت درخواست وام دانشجویانی که شاغل به تحصیل در آن دانشگاه نیستند، از تایید یا رد آن درسامانه خودداری کرده و مراتب به نحو مقتضی به صندوق رفاه منعکس شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما