جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 339975
    تاریخ انتشار: 10/ارديبهشت/1402 - 13:05

    قیمت نهایی خودروهای وارداتی اعلام می‌شود

    مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت گفت: در روزهای آینده قیمت نهایی خودروهای وارداتی از سوی سازمان حمایت نهایی خواهد شد و پس از آن عرضه خودروها انجام می‌شود.

    قیمت نهایی خودروهای وارداتی اعلام می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر  مهدی ضیغمی اظهار داشت: با تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های مرتبط بعد از ۵ سال وقفه، اولین سری از خودروهای وارداتی از گمرک آپرین ترخیص شد. این نخستین محموله از یک هزار و ۱۰۸ خودروی چانگان است.

     
    مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت افزود: طی روزهای آینده سری جدید خودروها وارد کشور خواهد شد و عملیات تخلیه آن‌ها در بنادر انجام می‌شود.
     
    ضیغمی با بیان اینکه به دلیل مشکلات ناشی از قوانین واردات خودرو که در شرایط غیرتحریمی نوشته شده بود، ترخیص خودروهای وارداتی چالش‌های متعددی داشت، گفت: با همکاری و همراهی دستگاه‌های مرتبط توانستیم اولین سری از خودروها وارداتی را ترخیص کنیم و قطعاً این امر باعث خواهد شد که واردات و ترخیص سایر خودروها سرعت بیشتری پیدا کند.
     
    مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت درباره قیمت خودروهای وارداتی گفت: در روزهای آینده قیمت نهایی خودروهای وارداتی از سوی سازمان حمایت نهایی خواهد شد و پس از آن عرضه خودروها انجام می‌شود. به نظر می‌رسد هفته آتی عرضه خودروهای وارداتی به متقاضیان آغاز شود.
     
    وی تاکید کرد: واردات خودرو تا دو ماه آینده سرعت بیشتری خواهد گرفت چرا که با مصوبه‌ای که وزیر صمت داده است، مسیر واردات خودرو تسهیل می‌شود.
     
    مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت همچنین از ورود یک هزار و ۵۰۰ خودروی خارجی دیگر به کشور خبر داد که در فرایند دریافت مجوزهای ترخیص از گمرک هستند و پس از دریافت تاییدیه‌های استاندارد و همزمان با عرضه، قیمت این خودروها نیز اعلام خواهد شد.
     
    وی تصریح کرد: این تعداد خودرو از برندهای فیات، زوتی، هیوندایی، کیا و میتسوبیشی هستند که به مرور عرضه خواهند شد.
     
    گفتنی است، تا پایان سال جاری ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو چانگان با مدل‌های CS۳۵ پلاس، CS۵۵ پلاس و Uni-k وارد کشور خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما