پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 339744
    تاریخ انتشار: 08/ارديبهشت/1402 - 12:56

    امکان پذیرش خودروهای «فاقد پلاک» در کلیه مراکز معاینه فنی پایتخت

    مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: در راستای تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان هم اکنون امکان پذیرش خودروهای «فاقد پلاک» در سامانه سیمفا در کلیه مراکز معاینه فنی شهر تهران فراهم شده است.

    امکان پذیرش خودروهای «فاقد پلاک» در کلیه مراکز معاینه فنی پایتخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا:با بیان اینکه بنا بر قانون یکی از مدارک مورد نیاز برای تعویض پلاک ارائه گواهی معاینه فنی معتبر است، گفت: از آنجایی که پیش از این، پذیرش خودروهای مزایده‌ای در سامانه سیمفا به علت نداشتن پلاک تنها در مرکز معاینه فنی الغدیر طبق یک رویه مشخص، انجام می شد، مالکین این خودروها با طی مسافت‌های طولانی صرفا مجبور به مراجعه به این مرکز بودند که خوشبختانه با تدبیر و مساعدت وزارت کشور این امکان در سایر مراکز معاینه فنی شهر تهران نیز فراهم شده است.

    وی افزود: لازم به ذکر است گواهی معاینه فنی صادره برای خودروهای فاقد پلاک دارای اعتبار ۱۵ روزه بوده و صرفا برای اخذ پلاک صادر می‌شود و این خودروها می‌بایست پس از نصب پلاک مجددا جهت دریافت معاینه فنی مراجعه کنند.

    مالکی با اشاره به پذیرش صرفا اینترنتی ۱۰ مرکز معاینه فنی در شهر تهران تصریح کرد: پذیرش در مراکز معاینه فنی خودروی بیهقی، نیایش، شهید آبشناسان، سراج، دماوند و شهید چمران و چهار واحد سیار نوبنیاد، گیلان، هنگام (شماره ۴) و هنگام (شماره ۸) تنها با تعیین وقت قبلی از طریق نوبت گیری اینترنتی در سامانه «تهران من» انجام می‌شود؛ لذا از شهروندان درخواست می‌شود حتما چند روز پیش از اتمام اعتبار گواهی معاینه فنی خودروی خود به مراکز مراجعه کنند.

    وی ادامه داد: با توجه به اینکه پذیرش در ۱۰ مرکز صرفا اینترنتی انجام می شود، ممکن است در بعضی از مراکز اخذ نوبت در همان روز امکان پذیر نباشد و یک یا ۲ روز بعد برای مراجعه وقت داده شود. بنابراین تاکید می‌شود که مراجعه به مراکز را به آخرین روز اعتبار گواهی معاینه فنی موکول نکنید.

    مالکی تاکید کرد: به شهروندانی که در سال گذشته به مراکز شهر تهران مراجعه کرده‌اند و اطلاعات تماس آنها در ستاد معاینه فنی موجود است ۱۰ روز قبل از انقضا اعتبار گواهی معاینه فنی، پیامک ارسال می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما