جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 339619
    تاریخ انتشار: 07/ارديبهشت/1402 - 10:31

    تاکید بر حذف دلار در مبادلات تجاری ایران و سوریه

    وزیر راه و شهرسازی ایران در دیدار با رئیس‌جمهور سوریه، حذف دلار در مبادلات تجاری دو کشور و همچنین پیوستن سوریه به کریدور ریلی ایران وعراق وسوریه را مورد تاکید قرار داد.

    تاکید بر حذف دلار در مبادلات تجاری ایران و سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی کشورمان در جلسه امروز با بشار اسد رئیس جمهور سوریه که با حضور هیئت ایرانی، سفیر ایران و وزرای کشور سوریه برگزار شد، با اشاره به قدمت تاریخی و وجه مشترک هردو کشور مبنی بر قرار گرفتن تحت تحریم‌های ظالمانه در حوزه‌های مختلف بر گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های بانکی، تبادلات تجاری، انرژی، ترانزیت، حمل‌ونقل و گردشگری تاکید کرد.

     
    وزیر راه و شهرسازی با اشاره به استفاده از کریدور ریلی میان ایران و عراق، موضوع پیوستن سوریه به این کریدوربه منظور استفاده مسافرین به کشور سوریه را نیز مطرح کرد.
     
    برقراری خطوط منظم کشتیرانی میان ایران و سوریه با توجه به وجود بندر در هر دو کشور به منظور رونق صادرات و واردات میان تهران و دمشق از دیگر موضوعاتی بود که توسط وزیر راه و شهرسازی کشورمان مورد تاکید قرار گرفت.
     
    وی در ادامه این جلسه به موضوع گردشگری و لزوم رونق آن پرداخت و پیشنهاد اعزام ۵۰ هزار گردشگر و زائر در سال به سوریه را نیز مطرح کرد.
     
    بذرپاش در بخش دیگری از سخنان خود به حوزه حمل‌ونقل هوایی و موضوعاتی همچون آموزش خلبانان، تجهیزات فرودگاه‌های کشور سوریه و تجهیزات کمک ناوبری نیز پرداخت و گفت: ایران ظرفیت بالایی برای توسعه مباحث فنی در فرودگاه‌های سوریه دارد.
     
    تجهیز و توسعه پالایشگاه‌های سوریه و صدور خدمات فنی و مهندسی در این حوزه به منظور رفع مشکلات بخش خصوصی و کاهش یا حذف تعرفه ورودی کالا‌های مورد تبادل میان دو کشور از دیگر موضوعاتی بود که از سوی وزیر راه و شهرسازی کشورمان در دیدار با رییس جمهور سوریه مطرح شد.
     
    در ادامه این جلسه بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز ضمن خوش آمدگویی به وزیر راه و شهرسازی کشورمان بر اهمیت حوزه ترانزیت در شقوق مختلف ریلی و جاده‌ای تاکید و آمادگی سوریه را برای افزایش ظرفیت‌های دو کشور در ترانزیت اعلام کرد.
     
    وی با ابراز خرسندی از حضور هیات ایرانی در سوریه و انجام گفتگو در همه سطوح، به نقش مهم بنادر در توسعه روابط تجاری دو کشور نیز اشاره و بر توسعه این روابط تاکید کرد.
     
    مبنا قرار دادن پول ملی دو کشور در تبادلات تجاری از دیگر موضوعاتی بود که توسط رئیس جمهور سوریه نیز تاکید شد.
     
    بشار اسد ضمن اعلام آمادگی برای سرمایه‌گذاری ایران در حوزه صنایع بالادستی نفت گفت: دستورات لازم جهت شناسایی مناطقی برای واگذاری به متخصصین ایرانی داده خواهد شد.
     
    وی در حوزه تسهیل تجارت بر رفع موانع فعالیت تجار دو کشور به منظور رونق صادرات و واردات کالا تاکید کرد و افزود: توسعه حمل‌ونقل ایران و سوریه در همه شقوق در دستور کار معاونین قرار دارد.
     
    رئیس جمهور سوریه گفت: از هر اقدامی که تاثیر مثبت در مناسبات اقتصادی و سیاسی دو کشور داشته باشد حمایت می‌کنیم.
     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما