جمعه 17 مهر 1405 - Fri 09 Oct 2026
  • میزان خسارات حمله ایران به پایگاه بوهرینگ در کویت / فیلم

  • نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار پابرجاست/ پیروزی میوه صبر، استقامت و جانفشانی‌ است

  • بن سلمان ۷۷ بر یک به ایران باخت

  • سردار ابن‌الرضا: «میدان» حرف آخر را می‌زند

  • مسابقه عکس مسافرتی گالری هنرمند ۲۰۲۶

  • هشدار فرمانده حنظله به امارات: بیش از این با آتش بازی نکنید

  • این پروتئین‌های گیاهی پرخاصیت را از دست ندهید!

  • اولین تصویر از شهید فراجا در نصرت آباد

  • هدیه‌ای که دنیا و آخرت مادر شهید را ضمانت کرد

  • شروع خروج نیروهای مزدور سعودی از شهر تعز

  • انفجار، فرودگاه ریاض را بست

  • ویپ، بستر مصرف مواد مخدر جدید

  • قدرت نظامی آمریکا؛ برتری مطلق یا قدرت مشروط؟

  • مکانیزم فشار تنگه هرمز بر پوست و گوشت ترامپ

  • ادعای ترامپ درباره ایران، آمریکا را بهم ریخت

  • تأثیرات قدرتمند یک بازی در درمان کودکان

  • عربستان هتل‌های مکه را برای زائران حج گران‌تر کرد

  • شهادت مامور فراجا در حمله تروریستی به گشت انتظامی زاهدان

  • جزئیاتی از پرونده محسن بابائیان؛ کسی که با خودرو حافظان امنیت را زیر گرفت

  • احتمال شنیده شدن صدای انفجار در سیریک

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 339100
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1402 - 15:47

    توقف سفرهای سوریه

    سرپرست معاونت امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت از توقف سفرهای زیارتی سوریه خبر داد.

    توقف سفرهای سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا:حمیدرضا محمدی، سرپرست معاونت امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: در حال حاضر با توجه به برقرار نبودن پرواز به مقصد سوریه فعلا اعزامی از ایران انجام نمی‌شود. البته سازمان حج و زیارت در حال پیگیری و مذاکره است تا امکان تشرف متقاضیان سفر زیارتی سوریه فراهم شود.

    تا سال گذشته،  اعزام زائران ایرانی به سوریه با کاروان‌های حج و زیارت تنها از شهر مشهد، انجام می‌شد که هر هفته حدود ۱۱۰ نفر با یک پرواز از این شهر به دمشق اعزام می‌شدند. هزینه این سفر از مرز ۱۵ میلیون تومان برای هر نفر عبور کرده بود. اکنون این سفرها متوقف شده است.

    سازمان حج و زیارت پس از توافق با سوریه، پیش‌بینی کرده بود سالانه ۱۰۰ هزار زائر ایرانی را به این کشور اعزام کند، اما رییس پیشین این سازمان از مشارکت نکردن شرکت‌های هواپیمایی در انجام این سفر، از بین تحریم‌ها سخن گفته بود.  

    حسینی گفته بود: مشکلاتی وجود دارد که از اراده ما خارج است، نخست آن‌که مسیر سوریه زمینی نیست. مسأله دیگر این است که هیچ‌یک از شرکت‌های هواپیمایی داخلی حاضر نیستند زائر به سوریه اعزام کنند و نگران تحریم و قطع پروازهای اروپایی هستند و پیشنهاد داده‌اند زائران را به بیروت ببرند تا از آنجا زمینی به سوریه بروند که نمی‌توان امنیت زائران را به مخاطره انداخت.

    سرپرست معاونت امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت همچنین درباره آخرین وضعیت اعزام‌ زائران ایرانی به عتبات عالیات گفت: از آذرماه سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۴۱۵ هزار نفر از طریق کاروان‌های تحت نظارت سازمان حج و زیارت به عتبات عالیات مشرف شده‌اند. پیش‌بینی شده در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ حدود ۹۰ هزار نفر برای زیارت عتبات عالیات به عراق سفر کنند.

    او درباره وضعیت سفر عتبات عراق در نوروز و ماه رمضان نیز اظهار کرد: برای عتبات نوروزی در بازه زمانی ۲۳ اسفند ماه سال گذشته تا دوم فروردین ماه امسال که ۹ روز به طول انجامید، حدود ۱۸ هزار نفر اعزام شدند که از این تعداد حدود ۲۳ درصد هوایی و باقی به صورت زمینی به عتبات عالیات عراق مشرف شدند.

    محمدی اضافه کرد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون نزدیک به ۲۰ هزار نفر، نام‌نویسی کرده‌اند که بخش زیادی از متقاضیان مشرف شده و باقی‌مانده متقاضیان نیز تا پایان ماه مبارک رمضان اعزام خواهند شد.

    سرپرست معاونت عتبات عالیات سازمان حج و زیارت همچنین به متقاضیان سفر به عتبات عالیات توصیه کرد از سفر با کاروان‌های غیرمجاز که تحت نظارت سازمان حج و زیارت نیستند و هیچ نظارتی بر عملکرد آن‌ها وجود ندارد، خودداری کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما