جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • سناتور آمریکایی با شلوارک در دیدار با نتانیاهو / فیلم

  • هشدار عراقچی به بلغارستان

  • بازداشت عامل انتشار فیلم ضرب‌ و جرح دختر جوان / فیلم

  • حاشیه‌ مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی / عکس

  • تغییر استراتژی جنگی ایران با تقارن تشدید «افقی» و «عمودی»

  • خروج دو میلیون و ۳۷۶ هزار زائر اربعین از مرزها

  • موج مخالفت نخبگان اردنی با حضور ارتش آمریکا

  • جدول پخش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

  • یک کشتی ایرانی خط محاصرۀ آمریکا را شکست

  • کلاس‌ خط عماد برای ترامپ + فیلم

  • رکوردشکنی قصاب غزه در کسب تنفر مردم آمریکا + عکس

  • سه پاسدار مدافع وطن زنجانی به شهادت رسیدند

  • جزئیات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به دو مجموعه خوابگاهی در اهواز

  • پشت پرده گرانی عجیب قطعات خودرو چیست؟

  • قیمت گوشی همراه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • نجف اشرف میزبان میلیون‌ها زائر / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 338719
    تاریخ انتشار: 27/فروردين/1402 - 22:37

    حذف استقلال از آسیا قطعی است

    رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به ورود فراکسیون ورزش مجلس به ماجرای سوء مدیریت در باشگاه‌های سرخآبی و بدهی‌ های دو باشگاه، از حذف قطعی استقلال از آسیا خبر داد.

    حذف استقلال از آسیا قطعی است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه ، محمدمهدی فروردین رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست اعضای فراکسیون ورزش مجلس با حضور مدیران باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، رئیس سازمان خصوصی سازی و جمعی از نمایندگان، اظهار داشت:با توجه به اتفاقاتی که اخیراً پیرامون باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رقم خورده است، فراکسیون ورزش به این موضوع ورود کرد تا مسائل و مشکلات دو باشگاه مورد رسیدگی قرار گیرد.

    وی با بیان اینکه کم کاری‌هایی در مدیریت گذشته دو باشگاه صورت گرفته که دو باشگاه را دچار مشکل کرده است، افزود: آنچه که مشخص شد این بود که در حال حاضر دولت، مجلس و سازمان خصوصی سازی باید اقدامات فوری برای حل مشکلات دو باشگاه اتخاذ کنند.

    فروردین تصریح کرد: مقرر شده تا رقم ۲ میلیون دلار برای پرداخت بدهی باشگاه استقلال از بانک شهر به صورت تسهیلات در اختیار این باشگاه قرار گیرد تا نسبت به خطرات احتمالی کسر امتیاز از این تیم اقدامات لازم صورت گیرد، اما طبق توضیحات عنوان شده از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال امیدی به بازگشت باشگاه استقلال به لیگ قهرمانان آسیا نیست!

    رئیس فراکسیون ورزش مجلس اظهار امیدواری کرد که در آینده مکانیزم مشخصی برای انتخاب اعضای هیات مدیره و مدیرعامل دو باشگاه در نظر گرفته شود و ما نسبت به اخذ مجوزهای حرفه‌ای از سوی دو باشگاه نظارت‌های خود را ادامه خواهیم داد. مطالبی درخصوص وضعیت ورزشگاه آزادی مطرح بوده که امیدواریم مسائل این استادیوم نیز حل و فصل شود.

    این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: زمانی که باشگاه پرسپولیس وارد بورس شد، الزامات قانونی را رعایت کرده، به همین دلیل حساب باشگاه باز بوده، اما حساب استقلال به دلیل عدم رعایت این الزامات بسته است، لذا تفاوتی از نظر سازمان خصوصی سازی بین دو باشگاه وجود ندارد.

    وی درخصوص برخورد با مقصران و مدیران سابق باشگاه استقلال گفت: اولویت ما حل مشکلات این باشگاه است تا دچار کسر امتیاز یا حتی سقوط نشود، پس از حل این مشکل، رسیدگی به کم کاری‌های صورت گرفته در سیستم مدیریتی باشگاه را دنبال خواهیم کرد.

    فروردین یادآور شد: با توجه به اینکه در خصوص مجوزهای حرفه‌ای باش مالکیت دو باشگاه، مقرر شد در آینده بحث صورت گیرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما