جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • قیمت دینار عراق امروز جمعه ۹ مرداد

  • موافقت مشروط حماس با خلع سلاح

  • تاثیر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودروهای دست دوم

  • شهادت یک مامور گیلانی در درگیری با سارقان مسلح شادگان

  • قیمت دلار امروز جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵

  • اختلاف دولت و مجلس بر سر حذف واسطه‌ها

  • قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد

  • قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵

  • بیانیه استقلال درباره توهین به اعضای این باشگاه

  • رصد تحرکات مریم رجوی در ایتالیا توسط یک باند گنگستری! / تقاطع‌گیری منافقین با سلطنت‌طلبان پس از شکست در میدان+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 338470
    تاریخ انتشار: 24/فروردين/1402 - 11:35

    جاسوسی آمریکا از دبیر کل سازمان ملل

    در پی افشای اسناد محرمانه وزارت دفاع آمریکا، ایالات متحده آمریکا از نزدیک گوترش دبیرکل سازمان ملل را زیر نظر داشته و از او جاسوسی می کند و معتقد است که دبیرکل سازمان ملل موضع نرمی در مقابل روسیه دارد.

    جاسوسی آمریکا از دبیر کل سازمان ملل

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا  بر اساس گزارش ها، اسناد افشا شده پنتاگون در فضای مجازی نشان می دهد که آمریکا از نزدیک آنتونیو گوترش را زیر نظر داشته و معتقد است که دبیر کل سازمان ملل متحد بیش از حد مایل است منافع روسیه را برآورده کند.

     
    شبکه تلویزیونی جهانی بی بی سی گزارش داد چندین سند محرمانه آمریکا ارتباطات خصوصی مربوط به گوترش و معاونش را توصیف می کنند. این اسناد حاوی مشاهدات صریح گوترش در مورد جنگ در اوکراین و تعدادی از رهبران آفریقایی است.
     
    یکی از اسناد فاش شده بر قرارداد غلات دریای سیاه متمرکز است که با میانجیگری سازمان ملل متحد و ترکیه در ماه ژوئیه بدست آمد.
     
    اسناد سری آمریکا اعلام می کنند که گوترش برای حفظ این توافق حاضر به تامین منافع روسیه حتی اگر این منافع شامل افراد یا شرکت‌های تحت تحریم‌های غرب باشند، بوده است.
     
    بر اساس ارزیابی واشنگتن، اقدامات دبیرکل سازمان ملل تلاش‌های گسترده‌تر برای پاسخگو ساختن مسکو به خاطر اقداماتش در اوکراین را تضعیف می‌کند.
     
    سند دیگری از اواسط فوریه گفتگوی صریح بین گوترش و آمنه محمد معاون او را شرح می دهد.
     
    در این اسناد گوترش از درخواست اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، مبنی بر تولید تسلیحات و مهمات بیشتر در نتیجه جنگ در اوکراین، ابراز ناراحتی می کند.
     
    این دو مقام سازمان ملل همچنین در مورد نشست اخیر رهبران آفریقا صحبت می کنند. طبق اسناد فاش شده آمنه محمد می گوید که ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا، بی رحم است و معاون دبیرکل سازمان ملل به او اعتماد ندارد.
     
    به تازگی اسناد و جزئیات محرمانه طرح آمریکا و ناتو برای تجهیز ارتش اوکراین برای حمله به روسیه و نیز اسناد محرمانه دیگر دولت بایدن ، در شبکه های اجتماعی توئیتر و تلگرام منتشر شده که بازتاب های بسیاری داشته و افشا کننده وقایع بسیاری در حوزه های مختلف است.
     
    مقامات آمریکایی در رده های مختلف برای کنترل پیامدهای داخلی و خارجی افشای این ۱۰۰ سند سری و فوق سری در فضای مجازی همچنان در تکاپو هستند. البته چندین فرضیه و احتمال تاکنون در رابطه با موضوع افشای اسناد محرمانه وزارت دفاع آمریکا که بخشی از آن به جنگ اوکراین مربوط می‌شود، مطرح شده است که در این میان عده‌ای از کارشناسان نظامی روس نظریه "جعلی بودن" این اسناد و انتشار "عمدی" آن را محتمل‌تر می‌دانند.
     
    از سوی دیگر و با هدف کاستن از پیامدهای داخلی و بین المللی افتضاح اطلاعاتی آمریکا، کاخ سفید از خبرنگاران خواست تا در مورد محتوای اسناد لو رفته سیا و پنتاگون گزارش تهیه نکنند.
     
    جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در پی افشا این اسناد محرمانه تاکید کرد که اطلاعات لو رفته مخاطب عام نداشته و نباید در رسانه ها منتشر و در مورد آنها بحث شود.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما