جمعه 05 تير 1405 - Fri 26 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 338152
    تاریخ انتشار: 19/فروردين/1402 - 13:59

    تظاهرات ضد صهیونیستی انگلیسی ها

    صدها نفر در لندن پایتخت انگلیس با تجمع مقابل سفارت رژیم صهیونیستی، جنایات این رژیم علیه ملت فلسطین را محکوم و حمایت خود را از مسجدالاقصی اعلام کردند.

    تظاهرات ضد صهیونیستی انگلیسی ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر: انگلیس روز جمعه شاهد تظاهرات گسترده در اعتراض به یورش نظامیان صهیونیست به مسجد الاقصی و حملات آنها به فلسطینیان بود.

    بر اساس این گزارش، صدها تن از معترضان به دعوت نهادهایی مانند «دوستان مسجد الاقصی» و کمپین «همبستگی با فلسطین» در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در لندن تجمع کردند.

    تظاهرکنندگان با حمل پرچم‌های فلسطین و سردادن شعارهایی حملات رژیم اشغالگر به مسجدالاقصی و فلسطینی‌ها را محکوم کردند و آزادی فلسطین را خواستار شدند.

    «بن جمال» رئیس کمپین همبستگی فلسطین در انگلیس در این تجمع گفت: آنچه طی چند روز گذشته در مسجدالاقصی و قدس اشغالی اتفاق افتاد، فقط یک اقدام خشونت آمیز نیست، بلکه پاکسازی نژادی و استعمار توسط شهرک نشینان غیرقانونی است.

    وی در سخنانی افزود: احتمالاً اعلام آتش بس را از زبان سیاستمداران خواهید شنید، اما تا لغو محاصره غزه و پایان دستگیری‌های خودسرانه، این امر محقق نمی‌شود.

    این تظاهرات در لندن در حالی برگزار می‌شود که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شامگاه پنج‌شنبه حملاتی را به اهدافی در نوار غزه انجام دادند و گروه‌های فلسطینی اعلام کردند که جنگنده‌ها را با موشک‌های زمین به هوا رهگیری کرده‌اند. گروه‌های مقاومت فلسطین نیز در واکنش به این حملات، شهرک‌های صهیونیست نشین را هدف حملات راکتی قرار دادند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما