سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337699
    تاریخ انتشار: 12/فروردين/1402 - 14:51

    دلیل توقیف فیلم “برادران لیلا” اعلام شد

    سعید روستایی کارگردان فیلم برادران لیلا در تازه‌ترین پست صفحه شخصی خود نوشته بود: ارشاد دست پیش می‌گیرد، پس نیفتد!

    دلیل توقیف فیلم “برادران لیلا” اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از انتخاب؛ روح الله سهرابی مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی به صحبت‌های مطرح شده سعید روستایی کارگردان فیلم «برادران لیلا» در فضای مجازی واکنش نشان داد و صورتجلسه پروانه ساخت این فیلم که در دولت قبل صادر شده بود را منتشر کرد.

    این اصلاحات به شرح زیر است:

    – لازم نیست پدر با رو کردن اشتباهات پسر آبروی او را ببرد.

    – بیان شرایط نامناسب اجتماعی و اقتصادی بد نیست ولی نباید پدر و مادر را له کرد و نسبت به آنها بی‌احترامی روا داشت.

    – بیان مشکلات ولو اینکه مقصر آن پدر و مادر باشند در کنار حفظ حرمت پدر و مادر و ارتباط عاطفی فرزندان و والدین باشد.

    سعید روستایی کارگردان این فیلم نیز در تازه‌ترین پست صفحه شخصی خود نوشته بود: ارشاد دست پیش می‌گیرد، پس نیفتد!

    ما مدت‌هاست حرف‌های زیادی داریم و به درخواست ارشاد سکوت کرده‌ایم و خداروشکر شما شاهد عملکرد و نتیجه عملکردشان هستید. از دست ماهم کارهای زیادی برمی‌آید، که تا کنون بازهم به درخواست ارشاد کاری نکرده‌ایم، اینگونه پیش برود، هم می‌گوییم و هم انجام می‌دهیم.

    هرچند عاقبت درگیری با ارشاد (که دائم می‌گوید از دست ما خارج است) درگیری با ارگان‌های زیادی است که البته از صدقه سر همین ارشاد پای ما به تک تک آن‌ها کشیده شده. فقط مانده زندان!

    نظرات بینندگان
    نظرات شما