دوشنبه 02 شهريور 1405 - Mon 24 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337618
    تاریخ انتشار: 10/فروردين/1402 - 15:04

    گروگانگیری به دلیل مصرف مواد روانگردان!

    رییس پلیس آگاهی استان البرز، گفت: شخصی که به دلیل مصرف مواد روانگردان اقدام به گروگانگیری سه نفر از بستگان خود در منطقه رجایی شهر کرج کرده بود، توسط عوامل پلیس آگاهی استان دستگیر شد.

    گروگانگیری به دلیل مصرف مواد روانگردان!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس حکمت شجاعی، سرپرست پلیس آگاهی استان البرز گفت: درپی مراجعه افرادی به کلانتری ۱۳ باهنر شهرستان کرج و اعلام اینکه یکی از بستگان آن ها به دلیل مصرف مواد روانگردان اقدام به گروگانگیری و تهدید ۳ نفر از اعضای خانواده آنها کرده، بلافاصله عوامل پلیس آگاهی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

     
    وی افزود: علی رغم تلاش چند ساعته کارآگاهان و عوامل اورژانس اجتماعی برای دعوت متهم به آرامش و منصرف کردن نامبرده از این اقدام، اما به دلیل مصرف روانگردان این اقدامات کارساز نبوده و نامبرده همچنان اقدام به تهدید قتل گروگان‌ها در صورت عدم ترک محل از سوی پلیس می‌کرد.
     
    سرپرست پلیس آگاهی استان البرز اضافه کرد: در ادامه ماموران با رعایت نکات ایمنی در یک عملیات غافلگیرانه وارد عمل شده و متهم را بدون اینکه بتواند عکس العملی از خود نشان دهد دستگیر کردند.
     
    سرهنگ شجاعی با بیان اینکه در این عملیات هیچ گونه آسیبی به گروگان‌ها وارد نشد، خاطرنشان کرد: مصرف مواد روانگردان می تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد، بنابراین خانواده‌ها بایستی با نظارت مستمر بر رفتار جوانان و نوجوانان خود از آلودگی آنها در گرداب اعتیاد پیشگیری کنند.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما