پنجشنبه 26 شهريور 1405 - Thu 17 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337583
    تاریخ انتشار: 10/فروردين/1402 - 10:05

    استفاده انگلیس از اورانیوم ضعیف‌شده در عراق

    روزنامه انگلیسی دی‌کلسیفاید یو.‌کی گزارش داد، ارتش انگلیس در جریان عملیات توفان صحرا در سال ۱۹۹۱ و در حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ از بیش از ۲.۳ تُن مهمات اورانیوم ضعیف شده استفاده کرد.

    استفاده انگلیس از اورانیوم ضعیف‌شده در عراق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا براساس گزارش دی‌کلسیفاید یو.کی (Declassified UK)، وزارت دفاع انگلیس پس از تهاجم به عراق، به "تعهد اخلاقی" خود برای مشارکت در پاکسازی اراضی عراق از ترکش‌های حدود ۴۲۰ گلوله اورانیوم مورد استفاده، اذعان کرد.

     
    طبق این گزارش، وزارت دفاع انگلیس اشاره کرد که نتایج تحقیقات انجام شده توسط "انجمن سلطنتی در لندن" از تصمیم برای ارسال مهمات اورانیوم ضعیف شده به اوکراین حمایت می‌کند.
     
    به گفته سخنگوی وزارت دفاع انگلیس، مطالعه مستقلی که توسط دانشمندان انجام شد نشان داد که عواقب استفاده از اورانیوم ضعیف شده عمدتا کم خواهد بود.
    داگ ویر، مدیر تحقیقاتی در رصدخانه درگیری و محیط زیست اظهار داشت که انگلیس بارها تصمیم گرفته است تا به منظور حفظ قابل قبول بودن استفاده از اورانیوم ضعیف‌ شده، به عقاید علمی فردی در مورد اثرات استفاده از آن اکتفا کند.
     
    در همین حال آنابل گلدی، معاون وزیر دفاع انگلیس مدعی است که این خمپاره‌ها برای تانک‌های چلنجر در نظر گرفته شده‌اند و چنین مهماتی به طور موثرتر از خودروهای زرهی نفوذ می‌کنند و یک سلاح شیمیایی نیستند.

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما