چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337352
    تاریخ انتشار: 02/فروردين/1402 - 17:02

    باقری: از تمام ظرفیت خود برای حل مسالمت‌آمیز مسائل منطقه استفاده می‌کنیم

    باقری در ایروان ضمن تاکید بر سیاست توسعه روابط با همسایگان، گفت ایران از همه ظرفیت و پتانسیل خود برای حل مسائل منطقه از طریق گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز استفاده خواهد کرد.

     باقری: از تمام ظرفیت خود برای حل مسالمت‌آمیز مسائل منطقه استفاده می‌کنیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارسکعلی باقری کنی معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشستی خبری در ایروان گفت توسعه روابط با همسایگان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است و ارمنستان در این سیاست از اهمیت زیادی برخوردار است.

    به گزارش آرمن پرس، باقری گفت: من به دعوت همکارم به عنوان بخشی از رایزنی‌ها در ارمنستان حضور دارم. دیروز و امروز با همکار ارمنستانی خود و همچنین وزیر خارجه ارمنستان گفت‌وگوهای سازنده‌ای داشتیم.

    وی افزود: موضع ثابت ایران در موضوع برقراری صلح پایدار در منطقه در این گفت‌وگوها مورد تاکید قرار گرفت. و در دیدارهای خود تاکید کردیم که ایران همیشه شریکی قابل اعتماد در برقراری صلح و امنیت است.

    به گزارش رسانه ارمنستانی، معاون وزیر خارجه ایران در ادامه تاکید کرد که «کشورهای منطقه خود ضامن صلح و ثبات هستند و حضور نیروهای خارجی نمی‌تواند ثبات و صلح را تضمین کند زیرا این نیروها اهداف دیگری را دنبال می‌کنند».

    به نوشته آرمن پرس، او در پاسخ به سوالی درباره «انسداد فعلی کریدور لاچین توسط جمهوری آذربایجان و اشغال اراضی مستقل ارمنستان» و روایت‌های جعلی گفت: فکر می‌کنم رهبران کشورهای منطقه آنقدر عاقل هستند که گفت‌وگو را برای حل مسائل انتخاب کنند. و ایران از همه ظرفیت و پتانسیل خود برای حل مسائل از طریق گفت‌وگوی مسالمت‌آمیز استفاده خواهد کرد.

    علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه سه‌شنبه اول فروردین در توئیتر از سفرش به ایروان خبر داد و نوشت: ‏چند ساعت از نخستین روز سال جدید نگذشته که حرکت پرشتاب دستگاه دیپلماسی با محوریت «تحکیم سیاست همسایگی» و اولویت «حوزه قفقاز» آغاز شد. برای سفر کاری دو روزه به دعوت همتای ارمنی، ظهر امروز عازم ایروان هستم. ⁧‫

    سال گذشته هم حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه سفری به ایروان داشت و به همراه همتای ارمنی سرکنسولگرگی ایران در قاپان را افتتاح کرد.

    نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان در پیام تبریک خود به مناسبت عید نوروز، ابراز امیدواری کرد ایران و ارمنستان در آینده نزدیک شاهد گسترش دستورکار دوجانبه باشند که به گفته وی، محرکی برای تعمیق و رشد بیشتر روابط دوستانه به نفع رفاه مردم ارمنستان و ایران و صلح منطقه‌ای خواهد بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما