چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337328
    تاریخ انتشار: 02/فروردين/1402 - 12:22

    افزایش ۶۰ درصدی پذیرش مسافر در فرودگاه امام (ره)

    سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از برنامه‌ریزی برای انجام ۷۳۳ پرواز فوق العاده در ایام نوروز خبر داد و گفت: فرودگاه امام آمادگی ۲ برابر شدن مجوزهای پروازی را دارد.

     افزایش ۶۰ درصدی پذیرش مسافر در فرودگاه امام (ره)

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم: سعید چلندری با اشاره به راه‌اندازی ترمینال زیارتی سلام در سال 1401 اظهار کرد: با اقدامات صورت گرفته، ایستایی‌ها به حداقل رسیده که طی برگزاری جلسات متعدد با شرکت‌های هواپیمایی، ارگان‌های نظامی و انتظامی و سایر دستگاه‌های مرتبط، میانگین تأخیرها به کمتر از 30 دقیقه رسیده است.

    وی از افزایش 60 درصدی پذیرش مسافر در سال گذشته خبر داد و با بیان این‌که با شفاف‌سازی قراردادهای فرودگاهی، افزایش رشد درآمدی 100 درصدی فرودگاه، نسبت به سال 1400 محقق شد، افزود: برای ایام عید نوروز  733 پرواز فوق‌العاده برنامه‌ریزی شده ضمن اینکه 3300 پرواز نیز مطابق برنامه برقرار است همچنین 4000 مجوز پرواز صادر شده که این فرودگاه آمادگی دارد این مجوزها را تا 2برابر نیز اضافه کند.

    وی بیان کرد: در این ایام برنامه‌های شاد و مفرح به صورت زنده در فرودگاه برگزار می‌شود و با تقارن ماه مبارک رمضان نیز1500 تا 2000 افطاری ساده تدارک دیده می‌شود که در 30 شب ماه مبارک رمضان توزیع می‌شود.

    چلندری در خصوص برنامه‌های پیش‌رو در سال جدید اظهار کرد: شفاف‌سازی ارتباط با ایرلاین‌ها، کاهش ایستایی‌ها، اولویت‌بخشی به الکترونیکی کردن تمام خدمات در فرودگاه مبنی بر دستور مقام عالی وزارت و آغاز عملیات اجرایی فاز2 فرودگاه امام خمینی(ره) را برای سال 1402 در دستور کار داریم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما