شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • قدرت پنهان ایران زیر آب‌های هرمز + عکس

  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 337218
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1401 - 21:17

    زندان، عاقبت حمله به پلیس راهور شهرری

    سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲متهمی که به مامور پلیس راهنمایی و رانندگی در حین انجام وظیفه حمله ور شده بودند، خبر داد.

    زندان، عاقبت حمله به پلیس راهور شهرری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  پلیس ری، سرهنگ حسینعلی ابن علی سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری عصر یکشنبه گفت: در پی ایجاد ترافیک و نارضایتی شهروندان و زائران حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی به یک دستگاه خودرو پیکان وانت که بدون در نظر گرفتن حقوق شهروندی ایجاد ترافیک نموده بود تذکر می دهند.

    وی ادامه داد: افراد هیچگونه توجهی به تذکر پلیس نکرده که در این حین به سمت ماموران وظیفه شناس پلیس راهور حمله ور می شوند که پس از اعلام خبر از سوی مرکز پیام به قید فوریت گشت کلانتری به موقعیت اعزام می شود.

    سرهنگ ابن علی خاطرنشان کرد: پس از حضور عوامل کلانتری ۱۳۱شهرری متهمان به سمت ماموران کلانتری نیز حمله ور شده که با شلیک ۲تیر هوایی و انجام اقدامات پلیسی هر ۲ متهم دستگیر و به کلانتری منتقل می شوند.

    سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری در پایان با اشاره به اینکه خودرو متهمان به پارکینگ منتقل شد گفت: پس از تکمیل پرونده متهمان به دادسرا اعزام و سپس با قرار مناسب روانه زندان شدند.

    سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان ری یادآور شد: هرگونه تعرض به ماموران در حین ماموریت و انجام خدمت، جرم بوده و برابر قانون با خاطیان برخورد می شود.

    وی از برخورد قاطعانه با هنجارشکنان و متعرضان به حریم دیگران خبر داد و گفت: پلیس ری اجازه قانون شکنی به هیچ کسی را نمی دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما