شنبه 27 تير 1405 - Sat 18 Jul 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 337006
تاریخ انتشار: 27/اسفند/1401 - 12:15

عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه

یگان‌های شناور و پروازی ایران، چین و روسیه در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳، عملیات اطفا حریق را در شمال اقیانوس هند تمرین کردند.

عملیات اطفای حریق توسط تیم‌های امدادی ایران، چین و روسیه

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق:امیر دریادار دوم مصطفی تاج‌الدینی سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳، گفت: در ادامه برگزاری مراحل اصلی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳ با حضور نیروهای دریایی ایران، چین و روسیه یگان‌های شناور و پروازی ۳ کشور بر اساس سناریوی از پیش تعیین شده عملیات اطفا حریق و رفع صدمات ایجاد شده در شناور تجاری را انجام دادند.

وی افزود: در این مرحله از رزمایش پس از ارسال پیام اضطراری کشتی دچار حریق شده، ابتدا منطقه عملیات توسط بالگردهای نیروی دریایی ارتش مورد شناسایی و جست و جو قرار گرفت و سپس ناوشکن جمهوری اسلامی ایران "سهند" شناورهای مستقر در منطقه را برای اجرای عملیات اطفا حریق اعزام کرد.

سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۳ اضافه کرد: نیروهای عملیات ویژه ارتش و سپاه با مشارکت نیروهای عملیات ویژه چین و روسیه پس از عملیات اطفا حریق کشتی با فرود آمدن از هوا و سطح بر روی عرشه شناور عملیات امداد رسانی به آسیب دیدگان و انتقال آنها به مراکز درمانی را انجام دادند و همچنین مداوای زخمیان و مصدومان حادثه و در نهایت اجرای عملیات یدک شناور تجاری به لنگرگاه امن با موفقیت انجام شد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما